Iarna glaciara si cocalarii

M`am intors sambata in Bucuresti unde spre surprinderea mea era mai multa zapada decat in toata Valea Prahovei la un loc. Eh ... important e sa fie undeva ... ca de acolo ne descurcam noi cumva. De povestit nu va povestesc ce s`a intamplat in astea 10 zile ... pentru ca fie imi e frica pentru viata mea fie e ilegal si ajung la puscarie. Cert e ca a fost unul dintre cele mai bune Revelioane + perioada aferenta.

Dar sa revenim la subiect ...

Cocalarii astia sunt extrem de amuzant cum se chinuiau ei sa mearga pe strada in echipamentul lor obisnuit. Adidasi ... pantaloni de treining (dont give me the training bullshit ... asa se scrie) ... si gecute semi gay cu puful ala mult la gluga. Saracii faceau frigul ... si erau sa isi rupa gatul de cateva ori. Atunci am inteles ... a fi cocalar nu implica doar un stil de imbracaminte ... ci un intreg mod de gandire si fel de a te comporta.

Unul nu avea manusi ... caciula nici atat ... dar purtau cu mandrie adidasii albi si pantalonii negrii de treining. Bravo voua.

Nici ele nu erau cu mult peste ... blugi stransi pe fundul cam mare ... cizmulite cu toc si gecute peste buric. What the fuck? Au fost totusi -11 grade. Voi chiar nu aveti nimic de imbracat gros? Sa nu mai vorbesc de gingasia miscarilor de scroafa haituita spre a fi taiata aveau respectivele caprioare. Deh ... nu prea merg incaltarile alea pe gheata.

La munte ii vezi cu punga ... dar din fericire ei nu vad ratracul si mai baga un bot in lamele lui (vezi nu stiu ce show cu dansat de la teve) sau urca caprioara pe munte cu tocuri si mai da o coloana de gheata si ramane paralizata .... dar tot nu se elibereaza suficient de repede punch bowl`ul mondial de gene suficient de repede.

Iarna asta am putea sa vedem o reducere in numarul cocalarilor sau poate niste adaptari cum nici darwin nu a visat gen gigolo eschimoso sau cobra cu fular la gat. Eh mi`am permis si eu asa vreo doua glume proaste in amintirea tuturor emos care au murit cu zapada asta.

Au murit emo? Eu cred ca da ... pe strada nu am mai vazut lacrima de emo. Cred ca si`au crestat toti venele cu niste turturi si s`au curatat definitiv. Cam acelasi lucru as pute sa zic despre urbani ... ipodul a cedat la urechi din cauza frigului si le`a explodat capul ... imediat dupa. Dar as fi naiv ... toti urbanii au ajuns in austria ... cu precadere in Viena ... nu`i asa ala micu de respira greu? (aka naumovici).

Urbanii s`au intors din vacanta ... zapada se topeste ... asta sigur trebuie sa fie un semn ceva. Emo kidzii au orbit toti cu lacrimi inghetate in ochi si asteapta sa iasa la primavara pe strazi uscate .... si in rest trebuie sa ne delectam cu tot felul de versiuni de cocalari.

btw ati vazut ca toti umbla cu capul dezgolit? Rar mai vezi un cocalar microbist cu sapca in cap ... eh oricum sunt adorabili asa.

Inchei cu o mica concluzie ... un fel de wish wish pentru zia mea care bate la usa .... vreau sa vad si eu un urban in libertate la - (minus) 10 grade ca sunt curios cum e imbracat ... daca vara are paltor si fular la gat ... iarna ce poarta?

Hai ca m`am dus cu niste sticle de apa p`afara sa trag niste ghetusuri si niste turturi ... doar doar om avea o surpriza la vara.

Comentarii

  1. io am vazut emo si pe frig, arata cam la fel..cea mai mare surpriza au fost niste emo din UK, pe aeroport, cu skiuri.in ekipament de ski emo, evident.Astia de la noi o sa apara la marele deghetz, stii, cum apar rahatzii de caine primavara =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa vad si eu echipament de ski emo!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. da chiar ... cum o arata costum de ski emo? Si sa nu`mi spui negru ca iti arat eu pe al meu care e fucking cool ... doar de as avea bani sa imi iau si geaca

    RăspundețiȘtergere
  4. da, gecutele semi-ghei, trademarku iernii asteia
    cre' ca de aia nu ies urbanii. i inteleg. mie mi se intoarce stomacul pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  5. emo am mai vazut eu pe strada... imbracati ca in vara, degerand de frig (probabil ca asta e o lege nescrisa: daca esti emo, iarna tre sa faci tururi). in ceea ce-i priveste pe urbani, am vazut unul in metrou: palton si fular innodat in jurul gatului, pantofi cu bot ascutit si pe fiecare deget cate un inel. tot la metrou am mai vazut un astfel de exemplar: pantaloni de stofa, pantofi de lac, geaca de blugi subtire, dar avea caciula de blana pe cap!

    RăspundețiȘtergere
  6. era black unul si celalt un fel de gri sobolan, cu catarame, tzinte si foarte tight...imi pare rau ca am fost atat de uimita incat n'am reusit sa fac poze...stateau la coada la SKI point, sa isi trimita skiurile in avion, ca altfel nu m'as fi prins =))aveau totusi caciulitze..ah si dup'aia m'am intalnit cu ei la shop, erau disperatzi ca nu gaseau Cola Light, lol.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cika.....vezi Doamne nu va intereseaza...subiectul EMO atunci de ce draqu...va mai bagati in viata lor....lasa ti draqu..sa faca ce vrea..sa moara,sa inghetze,sa se taie cu lama...etc.,dar ce faceti voi aici..e barfa ...si barfa e reclama pe gratis,,,faceti vedete..toti..copii emo!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!