Extraterestrii nu au picatura de stil

Scriu asta in lumina unui documentar despre vizitele extraterestre din trecutul nostru glorios ca rasa. Controverse peste controverse ... dar nu despre asta am de gand sa scriu. Vreau sa abordez problema dintr`un punct de vedere stilistic. What the fuck? Au aratat poze cu farfuri zburatoare si schite cam cum ar arata un extraterestru .. bleah! Ce e in neregula cu ei? ... bati cateva milioane de ani lumina si tot ce poti sa ne arati sunt niste nave spatiale in forma de farfurie care se deplaseaza foarte repede in zig zag?

Sa inteleg ca e cam tare pancha pentru voi baieti (impropriu spus baieti ca nu stium cum sta treaba cu sexul la ei) ? Ah dar am vorbit despre pancha si trebuie sa fac o precizare. Pancha e un fel de tequila care costa cam 22 lei sticla de 0.7 litri si e de o calitate cel putin indoielnica. Simplul fapt ca e "un fel de" ar trebui sa zica mult ... pentru ca pancha e alcool etilic cu aroma de tequila.

Dar sa revenim la extraterestrii nostri si a lor lipsa de stil.

Superioritatea tehnologica aparent a venit cu o grava problema a stilului si individualismului. In mai toate intalnirile de gradul trei se vorbesc despre fiinte slabe cu ochi mari negri care arata identic una cu cealalta. Wow ... asta e viata nu poti sa judeci evolutia dar putem sa dam in cap pentru modul in care se imbraca sau aparent cum nu se imbraca.

Cum poti sa faci first contact cu o noua rasa ... tu fiind dezbracat? Nu e aiurea? Aparent lor nu li se pare asta. Aia mai pudici si frustrati cica vin cu niste costume simpliste mulate pe piele. Iar ... ma enervez si dau cu ei de pamant. Cum domne cum? sa vii asa imbracat cu niste culori sterse? (gri oare e culoare? hmm i dont care)

Lasi o impresie proasta ... de rasa plictisitoare si nitel trista sau poate chiar deprimanta. Voi chiar credeti ca noi am vrea sa ne imprietenim cu cineva care este plictisitor si deprimant? Hell no! Vrem extraterstrii fericiti si care sunt pusi pe distractie ... nu vrem sa gasim tocmai pe emo`ii (am stabilit eu acum ca asta trebuie sa fie pluralul) universului sa fie prietenii nostri.

Despre navele lor spatiale nici nu vreau sa vorbesc ... alta dovada de emo lasat liber sa proiecteze. Eu zic ca daca nu ai tehnologia necesara sa calatoresti prin univers cu stil ... mai bine stai acasa.

Vreau sa vad un design futurist si complex care face pipi pe toate aspectele aerodinamice .. dar arata bine. Vreau sa ii cunosc pe americanii universului cu ale lor nave mari .. care consuma mult si nu prea iau curbe .... sau chiar pe europenii universului cu designuri atragatoare si multe curbe ... fuck that .. vreau si pe asiaticii universului ... nave spatiale tunate la greu .. thats style. Dar tu cu ce vii? O nava in forma de tigareta? O farfurie? Trist!

Alta observatie pe care o am (de data asta din filme cu omuleti cu ochi mari precum si relatari ale pseudo rapirilor) e legata de faptul ca extraterestrii astia par sa fie retardati .. nu prea sunt in stare sa se exprime si de multe ori par mai neajutorati ca noi.

Anyway ... ce avem de retinut din rabufnirea asta? U dont go all emo on first contact si ... stilul conteaza mai mult ca tehnologia ametitoare. Astea fiind zise ma duc sa imi vand viziunea stilistica altor rase mai fun.

Btw .. nu vreau sa aud de la voi de considerente stiintifice ... aici e vorba doar de stil. (intr`o viziune a cuiva care aparent are ceva probleme seriose de ordin psihic)

Comentarii

  1. dude, extraterestii nu AU pic de stil....

    sau esti si tu unul dintre ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. speram sa apreciezi genialitatea insemnarii nu micile typouri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe bune, eu propun sa scriem undeva la intrarea in atmosfera ca nu socializam decat cu specii care dovedesc ca au clasa si ca pot concura cu noi in materie de cromatica. In cat timp crezi ca ne dematerializeaza cu vreun tun cu plasma and shit??? Anybody wanna take a guess???
    In rest am ras cu lacrimi!
    Keep up the good work... I mean sa ma faci sa zambesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. In loc sa incorporeze pe nava mega sistemul lor de mers foarte rapid in zig-zag, mai bine inventau hidraulicele aero... asa aveau nave cu hidraulice in loc de zig-zaguri si erau mai de efect :))
    Si daca tot au ei navele de forma circulara... un spinner ceva...

    Apai degeaba ai ei creieru' ala al lor asa mare ca e numai de aspect pus acolo... aia merg la intimidare!

    RăspundețiȘtergere
  5. da da.

    Nu am zis nimic de neoane ... ca aparent ei au luminite colorate ... dar mie personal mi se par de prost gust.

    Oare ei mi`or citi postul asta?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!