Intreaba`l pe nihasa paispe` sau 15

Am revenit cu raspunsurile unor cautari din Octombrie 2007 ca asa sunt eu mai lenes in a scrie. This time i`ll make it short. M`am cam plictisit de cautari stupide legate de insemantare divina (aka virgina insarcinata) asa ca o ma concentrez doar pe alea nitel mai bolnave si de preferinta patetice.

Ca de obicei cautarea cu mot si vaccine a lunii a fost una putin deranjanta din perspectiva unui tip: vreau sa raman insarcinata cu sperma din prezervativ - wooooaaa pai daca nici asta nu e un slogan bun sa faci curatenie dupa ce ai "facut dragoste" ... nu stiu ce ar putea sa iasa mai bine. Eu eram naiv si credeam ca astfel de fete exista doar in filme. Genul care probabil si`a omorat partenerul in pat si acum tot ce are pentru a ramane insarcinata e doar un prezervativ folosit. Genul obsesiv adorabil pe care toti il cautam. De acum inainte ... tot ce dau mai bun din mine iau acasa ... infect zgarcit dar fara consecinte de durata.

Dar sa continuam ...

tuborg iti elibereaza prietena de inhibitii - cam da asta ... poate elibereaza fiara de mai sus ... sau poate se elibereaza cu altul ... eu intotdeauna am fost adeptul totalitarismului cand vine vorba de subiectul asta. Eu dau ordine ... eu le fac ... eu sunt cel reprimat.

daca intru la academie trebuie sa fiu virgina - daca e vorba de ASE ... nu cred ca este important cum intri ... ci mai degraba cum iesi ... sa nu cada bila aia pe tine.

care ar trebui sa cumpere prezervativul?fata sau baiatul? - in functie de ce aport aduceti amandoi la oala genetica mondiala (cat de uratei, "speciali" like in dobitoci sau mai stiu eu ce sunteti ) cred ca ..... societatea ar trebui sa cumpere prezervativul ala.

nume de alint pt penis - in primul rand draga (stiu sigur ca esti fata) vreau sa iti multumim (noi toti astia) pentru ca existi si ca in inocenta ta nu te poti ... " juca " (hahhahhh rad aici ca un prost) cu ceva ce nu are un nume ... chiar si de alint. Si ca raspuns la intrebare ... parca vazusem intr`un film acum ceva timp ca se practica ca nume de alint : Princess Sophia sau Princess Fiona ... sau alte variante ... dar e musai ceva cu princess.

baieti tineri nudisti din bucuresti ce ofera inscrieri prin e-mail - chiar sunt curios cum naiba iti dai seama pe plaja de nudisti care din ce organizatie face parte :)))

who is the main caracter in an inconvenient truth - poate ... incalzirea globala??!!? u stupid fuck..

prietenul meu este virgin si nu vrea sex - eu zic sa te fortezi asupra lui. Asa le`ai da si tu o paine ziaristilor : Baiat violat de o fata! - Pampalau sau geniu?

ce riscuri presupune vizitarea unui site porno? - 2 girls 1 cup? wiki info si reactii pe youtube si nu trebuie sa zic mai mult.

fata ca mine nu gasesti nici pe google - dupa ce ai o plaja asa de larga de la filmul de care vorbeam inainte (deci am vazut doar o secunda din el si apoi ctr+w repede) pana la niste bucatele bune .. unele destepte foc sau mai stiu eu ce ... ce ar ramane neacoperit de nu te`ar gasi pe tine sau genul tau pe net? Nici nu vreau sa ma gandesc. Pana acum am observat ca nu pot sa gasesc guinness world recors ebook pe net ... altceva nu a fost cazul.

mirc de ce nu gasesti brunete proaste? - proaste proaste ...dar macar politicoase cum e in cautarea asta .... permite-mi sa-ti sug pula ... of of .. unii dintre voi sunt atat de naivi ca ma intristati ca nu v`ati omorat accidental pana acum ...

Cam asta a fost tot pe luna octombrie ... si poate in viitorul apropiat o sa ajung si eu la zi. Pana una alta pun asa la final cautarile voastre pentru mine ...

nihasa bunny ass kisser - u do what the bunny says u have to do.
nihasa linge bine - asteptam si provincia!
nihasa campion - asa da!
nihasa fute 5 femei pe oră - ce dracu ... doar e campion.
nihasa bate la uşă cu pula - batut la usa ca batut la usa .. dar sa ma vezi sunand la sonerie :)))

Comentarii

  1. "baieti tineri nudisti din bucuresti ce ofera inscrieri prin e-mail"

    de ce prin email cand obiectul inscrierii e la locul faptei? :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!