Uat uud hesus bai?

Este vorba de documentarul What Would Jesus Buy? care se vrea a fi o examinare a consumerismului american. Asta stiind si eu .... am zis ca trebuie sa il vad ca o sa fie bun ... e pe naiba. Dintr`un subiect relativ serios au reusit sa faca o bataie de joc. Ce ar cumpara Iisus? a ajuns sa fie Ce ar cumpara nea Vasile?

Hai sa va zic cum am simtit ca ma uit la un film prost nu la un documentar (acum observ ca pe imdb este trecut la genul comedie ... probabil ca au dreptate). Avem urmatoarele date: cica 60% din americani au datorii la banca. E ceva serios totusi. Cum incerci sa ii inveti sa cheltuiasca mai putin? Simplu ... iti faci Stop Shopping Church (Biserica Nu Mai Cumpara) la care revederend Bill propavaduieste salvarea.

E cineva care a sesizat pana aici o problema? In primul rand faci o biserica? what the fuck? Sa zicem ca totusi o faci .. o numesti stop shopping church? Cred ca numai americanii sunt capabili de astfel de dobitocenii. La asta mai adaugi si un "preot" oxigenat in cap ca solistul de la Offspring ... ii dai un nume jenibil gen Billy ... il pui sa ia toata chestia asta la misto ... sa mai faca ici colo o exorcizare de carti de credit sau masini de marcat (cash register) si ai deja jumatate de comedie.

Mai adaugi la asta vreo 30 de agarici care il insotesc si alcatuiesc corul .... da da ... ca in filmele alea cu bisericile negrilor (sau a persoanelor de culoare ... eu personal tot negri o sa le zic si nu sunt rasist) unde se danseaza and shit la slujba ... si atunci chiar ai reteta de succes.

Adorabil a fost cand unul din cor vorbea la camera si era foarte consternat ca lumea nu ii ia in serios. Wow ... sincer nu stiu de ce se intampla asta *ironic*

Ce sa mai zic ... o rezolvare (mega lol) americana la o problema orginala de acolo ... care aparent a ajuns si la noi. Ce ziceti? Facem si noi o biserica? Cred ca mi`ar sta bine cu parul oxigenat.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!