Voteaza si tu boracul Menthos.

Voi stiati ca e concurs Menthos cu premiu un echipament de snowboard Burton? Nici eu ... dar intru si eu azi pe cg sa citesc topicurile de la generalitati. Printre ele si un apel umanitar al unei distruse sa ii votam poza ei la concurs sa castige un echipament de snowboard ca placa pe care s`a dat e a unui prieten si are cantul rupt.

I`am spus ca o placa noua costa 250 lei ... din aia de incepator. Ea mi`a zis ca nu crede ca exista si oricum ... ea e deja la urmatorul nivel. Bai cata impertinenta ... se da de 3 luni .. si deja e de next level. Am strambat nitel din nas si i`am spus ca mai are mult pana cand sa isi dea seama ce doreste de la o placa ...ea nu si nu. Pula mea ... next level in 3 luni.

Zic asta fara sa fiu misogin .. dar in general fetele invata destul de greu sa se dea la inceput. Din ce am cunoscut eu ... dar ea totusi ... 3 luni next level. Sunt sigur ca ea totusi a acumulat cel putin 30 zile de partie. La fel cum sunt sigur ca atitudinea " tu oricum nu contezi " si desi nu ma cunoasteti vin si eu aici sa ma folosesc de voi sa castig o placa or sa dea rezultat.

Dar eu ma opun fata de miloaga ... si trimit hoardele de zombie care ma citesc sa il voteze pe boracul ala photoshopat care si asa e cel mai dragut dintre cei din top 6.

Voteaza copilasul cu placuta burton ca e cute si pentru ca zic eu. Daca totusi nu vrei sa faci asta (ceea ce e nitel mai plauzibil) poti sa treci si tu la urmatorul nivel si sa te sinucizi. Kthnxbye.

Ma enerveaza atitudinea asta de viitori milionari la lotto .. nu te cunosc dar voteaza`ma sa castig si eu ... nu conteaza ca e spam si sunt nitel nesimtita ...

Comentarii

  1. av votat copilu.. cat despre miloaga, sa-mi bag pulea-n gurea ei :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu as fi votat, dar sa mor daca am vazut vreo placa burton prin pozele respectivilor. vedeam doar fetzele. a, si mai era un unic caruia i se vedea placa, dar nu am reusit sa identific marca acesteia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!