alta campanie stupida pe yahoo messenger

Ce primesc pe messenger:

Ieri 1 aprilie Orange ne-a tras o gluma, o jumate de romanie nu a putut vorbi la tel mai bine de o ora.Explicatiile lor, puerile. Din cauza lipsei de respect de care dau dovada cei de la Orange, vineri de la ora 13 la 14 alaturati'va noua si inchide'ti telu. In feul asta o sa piarda niste sute de mii sau milioane de euro. DA-L MAI DEPARTE LA CAT DE MULTI UTILIZATORI ORANGE !
Why it sux?
... citeste in continuare...

  • am vodafone dintotdeauna ... asa ca selectia celor la care s`a trimis a fost asemanatoare cu un elefant intr`o expozitie de portelan ... ma rog mass message nasol
  • cine a fost atent in acel moment de impas maxim ca nu poate sa dea beepuri ... care jumatate de romanie nu a putut sa vorbeasca?
  • explicatiile lor .. desi sunt puerile aparent as vrea sa le cunosc si eu ... ca in tine nu am incredere nici macar sa primesc spamul care ma intereseaza ... vezi primul punct.
  • o sa fie fun cum o sa`si dea seama lumea ca a trecut o ora de la 13 ... majoritatea nu au ceasuri la mana ... probabil ca aia de pe strada ii vor intreba pe astia cu vodafone
  • de ce trebuie sa ma intrebe pe mine unul cu orange cat e ceasul?
  • or sa piarda bani cum? ai telefonul inchis si nimeni nu te suna? ... mda e cam desteapta chestia asta ..... aaaaa stai e vorba de faptul ca nu suni tu timp de o ora. Buhahahaha ... ce vrajeala de peste faci? Ca de sunat daca trebuie sa suni .. o sa suni ... daca nu intre 13-14 atunci dupa ... si tot isi castiga banii orangeul.
  • si nu in ultimul rand .. se termina scris cu caps si mie personal tot ce e scris cu caps e ca si cum cineva ar tipa la mine si`ar smulge parul din cap si ar lovi cu disperare tastatura (video mai jos) ... ceea ce e cred eu un semn ca respectiva persoana este nebuna si as face un serviciu societatii daca as decapita`o.

Comentarii

  1. Din acelasi motiv nu a fost net extern la multi provideri - nu intram in detalii, dar pe sistemul asta sa nu intram pe messenger intre orele 13-14..la naiba e trei deja :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha!
    cam la fel de tare a fost si aia cu brancusi: "a fost penalizat cu 2000 de puncte in topul x ca era votat masiv din ro. voteaza si tu ca sa recupereze punctele!" pai daca il votam iar in disperare, nu il depuncteaza iar?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!