cat de avansati tehnologic suntem?

Intr`un weekend cam plin de chestii am ajuns la un momentdat la o discutie despre dentisti. Nu sunt mare fan si sincer ma inspaimanta. Pentru mine a merge la dentist este o tortura atat olfactiva cat si auditiva. Sincer am si eu urmatoarea problema de bun simt si logica ....

Ajungi pe luna ... reusesti sa teleportezi niste electroni ... dar tot nu esti in stare sa faci o freza din aia de la dentist care sa nu scoata zgomotul ala care te inlemneste? Vetefe inventatorilor ... ati ales partea cu show off si ati uitat ce este cel mai important ... sa faceti viata mai usoara.

Cam asta e tot pe moment ... pentru ca deja s`a ridicat parul de pe mana la amintirea zgomotului de la dentist ... .... .. ma rog .. nici vecinii cu bun simt care incep cu renovarea si bormasina de la ora 10 ... nu ma ajuta sa uit.

Comentarii

  1. macar dentistu sa fie bun... chiar, vreunu stii?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce naiba tot vrei să zici ? :D
    adică ... hai să inventăm pickamer-ul care să nu scoată sgomot când vârful lui loveşte betonul /:) (cam tot aia cu ce ai zis tu, numai că la tine e vorba de sunetul care se produce când se pilesc dinţii)

    RăspundețiȘtergere
  3. io inteleg toata suferinta, pentru ca lesin numai cand simt miros sau cand au de dentist.O sa raman shtirba inainte sa ajung la epica varsta de 30 de ani.scients are weird animals, inventeaza tot felul de chestii dragalashe dar inutile.we need real shit, ppl!

    RăspundețiȘtergere
  4. din punct de vedere legal au voie si zic ca sunt chiar ok daca incep abia la 10. incearca vreo 3 saptamani de bormasina si schimbat borduri, termopane si renovari cu ora de incepere 7 a.m. si eventual atacuri surpriza pe la 11 noaptea cand iti vibreaza biroul si scaunul sub tine asta eventual dupa ce esti mai concentrat decat un suc de portocale la o chestie random. cat despre dentist no comment :|.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ii frumooooos la dentist :"> mai ales cand stii ca o sa iesi asa fericit de acolo ;)) the smell ij just...clean :)) apoi cand incepe sa-ti pileasca dintii te concentrezi pe altceva, un punct de pe tavan or something of the kind. Si daca te doare...ridici o manutza ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. angie - din punctul meu de vedere e chiar oke ... adica incep la 10 si la 18 termina .. nu pot sa ma plang de zgomot daca as avea si eu un program cat de cat normal de somn :)

    dentistul meu e nitel mai inalt si mai solid ca mine ... si cand mi`am scos o masea .. statea cu genunchiul in burta mea sa poata trage mai bine. Evident eram drogat mort si nu simteam nimic ... dar oricum adorabila chestia cu manuta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste dopuri de urechi si mult parfum care sa acopere mirosul de dentist... Nici mie nu imi place :-S

    RăspundețiȘtergere
  8. he he, ventilatoarele de la serveru' meu fac asa... si inca nu am gasit de schimb: in original sunt si asa destul de zgomotoase, dar acu', ca s-au dus rulmentii sunt teroare. pai da, ca de la rulmenti e scrasnetul ala care acopera chiar si zgomotul maselutelor tale praf in devenire

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!