Cat de usor uiti o fapta buna?

In general o fapta buna nu te marcheaza asa de mult ca o magarie .. si tinzi sa uiti ca exista totusi bunatate in lumea asta. Cioran in "Demiurgul cel rau" zicea ca pentru a face o fapta buna trebuie sa iti renegi intreaga fiinta ... pentru ca esti predispus sa faci rau si nu bine. Oamenii care fac bine se uita repede.

Nici nu vorbesc de media traditionala precum si cea new age care se concentreaza doar pe lucrurile rele si disturbed ... gen stirile de la ora 5. Bombardarea asta continua cu negativism te duce in pragul depresiei ... asa ca ai nevoie sa ti se aduca aminte de cate o fapta buna.

Sandra si Andreea au pornit un proiect care aduce normalitate in viata noastra ... proiect pe care il sustin si ma declar fanul numarul unu. Un mic jurnal de fapte bune pentru ca ai nevoie sa citesti despre lucruri bune sa iti descretesti nitel fruntea.

Daca ai o poveste despre o fapta buna la care fie ai asistat sau chiar participat da`le un mail cu povestirea la faptebune@gmail.com ... pentru ca bunatatea trebuie rasplatita si mai ales pentru ca trebuie promovata tocmai din cauza societatii ahtiate de traume si rautati care iti otraveste sufletul.

Am scris cam kitchos insemnarea asta dar nu ma intereseaza ... ma simt bine dupa 2-3 insemnari citite acolo ... si viataaaaaaa e frumoaaaaasaaaa :))

Nu uitati ... mic jurnal de fapte bune la care poti sa contribui si tu ( faptebune@gmail.com )

Comentarii

  1. Ai dreptate lgat de faptele bune. Mai putin le uiti tu, mai repede le uita cei pentru care le-ai facut. Cati dintre voi n-ati fost loviti in fund de acei oameni pe care, candva, i-ati ajutat?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!