Ilink/C-net si internetul de aprozar

Cat m`am bucurat cand am citit ca what ever ilink c-net thingy a inceput sa restrictioneze accesul catre un site care scria de rau despre serviciul de internet si castraveti. Bravo mai baietiiiii asa va vreau. Iar voi abonatii .... lasa mah ca voi aveti paispe mega din aia de impartit la 8 pe secunda .. evident intern.

Sa detaliem povestea ... siteul cu pricina este un ziar obscur care avea un articol despre serviciul de cacat ilink ... astia au taiat accesul oricarui abonat catre ziarul respectiv. DA!!!! Ai dreptate ... hostingul si adresa ziarului erau in romania ... ca daca erau externe nici nu trebuia sa le taie ca oricum iti trecea cheful pana incarcai la viteza fabuloasa a melcului turbat.

Personal nu inteleg de unde masochismul asta de a ramane intr`o retea de cartier ... acum cand exista oferta decenta de viteza si la ispurile cat de cat serioase. In ce sens am zis serioase? Sediul sa nu reprezinte 2 birouri in nush ce bloc durn din cipru ... in modul ala serioase. Ai o problema ... stii unde le este sediul .... ce masina conduce sefu al mare ... si poti sa il agresezi in parcare pentru glitchul ala cand erai pe free webcam`uri cu o asiata grasa si fara 2 dinti care iti dansa din buric.

Prin asta eu inteleg stabilitate ... sa ai unde sa te poti exterioriza pe cineva care chiar are putere de decizie. Ce rost are sa faci scandal la caserii? Ce treaba au consumatoarele de telenovele cu problema ta? Nu va mai enervati pe ele!

In alta ordine de idei ... ma bucur pentru toti cei care nu mai au acces la un ziar obscur din romania ... pe care probabil nici nu`l citeau. Sunt totusi optimist ca e doar un prim pas in mica incalcare de legi si drepturi ... care sper sa ajunga atat de departe incat sa interzica manelele si filmele porno proaste.

Traieste speranta in ochii mei sclipitori de la o cantitate bogata de gin.

via zoso / manafu / cg

Comentarii

  1. E mai misto cand stai din nefericire in cartier de case. Si singurul provider din zona e un cocalar care functioneaza cu firma lui intr-un subsol imputit. Cade netul vineri si se repara peste 2 saptamani. Nu-ti convine? Pa-pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ilink am avut si eu probleme de gen : De ce suportul tehnic e 90% din timp pe ocupat ca si cand cineva ar tine receptorul scos din furca ? sau ''De ce nu trimiteti facturi si-mi dati warning prin browser''...si preferata mea : ''De ce mers de kkt netul trei zile desi ne-ati zorit pe toti sa platim factura ?''

    RăspundețiȘtergere
  3. Ipo daca in cartierul ala ai romtelecom si poti baga net de la ei ...eu am net de la ei cel mai slab abon si nu ma plang de ce va plangeti voi ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai nu stiu... Eu stau, cum zice ipo, in "cartier de case", dar nu din nefericire, ci din fericire. Nu l-as da pe nimic, pe nici un bloc, nici macar pe un penthouse, dar asta e alta poveste. Am avut C-Net, acum am Ilink. Viteza e super, pretul convenabil, netul pica rar, adica de vreo 2-3 ori pe an, e adevarat ca timp de vreo cateva zile. La support se raspunde, se inregistreaza reclamatia, se trimite pe cineva sa verifice, poate nu la fel de prompt cum mi-as dori dar rezonabil. Singura chestie care m-a enervat e ca nu ne-a anuntat nimeni de trecerea de la o retea la alta, si am aflat doar cand mi-a picat netul si m-am dus sa vad care e treaba. Vad ca am acces si la site-ul Gardianul, si la articolul respectiv. Pe acel "Mishu" citat, care zice ca "Reteaua de cartier la care eram a fost cumparata de iLink. Bineinteles servicii MULT MAI PROASTE!" il cunosc. Lucra la C-Net, el mi-a instalat netul la vremea respectiva. Cand a cumparat Ilink reteaua, l-au dat afara, e normal sa fie omul ofticat.
    N-am actiuni la Ilink, daca ar fi fost nasoale serviciile as fi scris in consecinta dar cel putin in zona mea, e totul in regula. Daca se tampesc, revin cu un comment :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuza`ma dar pentru mine 2-3 ori pe ani cateva zile sa fie picat netul nu este o situatie acceptabila. Probabil pentru ca lucrez in online si 2-3 zile mi se pare foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca lucrezi in online inteleg, e normal. Dar pentru un utilizator obisnuit, cum banuiesc ca sunt majoritatea, e ok. Acum depinde si ce se intampla. Ultima data cand am avut netul down vreo 3 zile a fost pentru ca a trecut ceva camion pe strada de langa si a luat cu el si firele. Asta nu prea e vina furnizorului de net, decat poate ca nu a pus firele mai sus. A trebuit sa traga din nou cablurile pe strada... Alta data e de la cate un switch. Depinde si de infrastructura de la firma pe care au achizitionat-o.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu totul raportez la mine ..... deh asta e frumusetea de a avea blog personal :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok deci... De bine ce am scris toate laudele astea, a doua zi mi-a picat netul :))))) si asa a ramas vreo 4 zile. Legile lui Murphy. Sau au vrut astia sa imi demonstreze ca nu am dreptate :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Par foarte ok cei de la ILINK.
    VREAU si EU internet ILINK..:(((( CAnd ajungeti si la mine?

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare comentariul de mai sus...

    Adica lumea se plange de el si vine carnatul angajat la ei sa dea cu batul ca "par foarte ok"
    :)))

    Poate se scoate de-o marire de salariu... niste ratati!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. internet de aprozar cred ca vand toti furnizorii de la noi de pe piata.
    Eu insa ma bucur cand apar firma mai mari pentru ca sper sa ii motiveze concurenta sa ofere conditii mai bune.
    Si in plus firme mari = locuri de munca mai multe, mai bune.
    Mi se pare pierdere de timp sau poate intr-adevar angajatii care nu au ce face stau pe huburi sa scrie ca firma lui e mai buna caci in relitate niciunii nu isi respecta clientii si nu ofera cea ce promit. Dar asta e valabil in multe domenii la noi in tara noastra draga.
    Eu eram in pauza(frecam menta).

    RăspundețiȘtergere
  12. Am schimbat 4 provideri. Am avut si de la RDS care sunt varza dupa parerea mea , am avut si de la Euroeb, cel mai bine imi mergea cand avea de la Evolva -mergea super , acum am de la ilik numerge cum mergea evolva dar sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am internet de 2 saptamani de la Ilink dar nu stiu ce sa zic pana acum mi-a mers super. Chiar nu ma asteptam, inainte am citit diverse pareri. Mie chiar imi merge super. Sper ca nu m-am pronuntat prea devreme dar daca o sa imi merga tot asa sunt foarte tari.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ilink-ul merge acceptabil (dar departe de angajamentele contractuale); cel mai "bun" abonament e comparabil in fapt cu unul mediu de clicknet.... Asistenta tehnica e asigurata de "cocalari", care nu au nici o legatura cu IT-ul sau net-ul (s-or fi deschis cursuri de ucenici...); atunci cand raspund (!) citesc niste "proceduri" care nu se potrivesc... iti deschid "tichet de service" de care isi aduc aminte dupa o saptamana! pentru probleme care pot fi rezolvate in 5 minute. Concluzia: daca va intereseaza stabilitate si profesionalism feriti-va de ei.... alegeti un ISP serios!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai eu mis tare multumit de cei de la Ilink. Sunt in Bucuresti de un an si in urma cu 4 luni a trebuit sa ma mut . Aici unde m-am mutat proprietarul nu e in tara, eu ii trimit banii in cont, si am vrut sa imi fac abonament la internet (nu ma asteptam sa fie asa complicat). Am fost la RDS desigur in prima faza pentru ca oricum aveam in casa cablu si telefonie de la ei plus ca avusesem si unde stateam inainte si mi se pareau destul de ok. In fine nu am reusit pentru ca nah.. o gramada de hartoage si neaparat proprietarul. Am fost sfatuit de un amic sa merg la Ilink si au fost super ok . Mi-au facut contractul pe loc fara 10 mii de intrebari in 3 zile m-au si conectat iar internetul sincer sunt foarte multumit de cum merge. Fata de RDs vajaie sincer.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt student in Bucuresti si stau in camin. Singurii care au vrut sa ne instaleze au fost cei de la Ilink. Mai stau cu inca 3 baieti in camera si impartim abonamentul la 4 adica vine foarte putin de fiecare. Sincer merge foarte ok netul iar acum de cand au bagat s TV moca nu am ce sa comentez sncer. Tv se vede chiar foarte bine, mult mai clar decat RDS-ul. Sa iti pice internetul de 2-3 ori pe an mi se pare f ok, sincer nu iti garanteaza nici-o firma atat de la noi cat si de afara ca nu o sa iti pice netul niciodata intr-un an. Este imposibil mai ales pentru un abonament asa mic. Exista abonamente cu internet garantat dar si la cost te usuca. Daca ai nevoie de internet tot impul si nu iti permiti sa ramai fara de ce nu iti iei si un modem eu unu cel putin asa as face. Acasa am RDS si de cate ori merg acasa este tot picat iar cand merge nu prea imi dau seama, se misca jenant. Dar ma rog asta e ai mei sunt multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  17. CEI de LA RCS indragostiti in noua campanie de cei DE LA ILINK.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da am vazut si eu sigla lor. Nu au avut tocmai cea mai stralucita idee cei care au facut-o. Poate le da idei celor de la ilink pentru viitoarea campanie de o noua sigla.

    RăspundețiȘtergere
  19. nu sunt buni de nimic

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!