Mare e gradina pr`ului ... vai doame

De ce tot ce e mai sfant si mai profan din lumea asta dai un comunicat de presa in care ma exciti intelectual spundandu`mi ca este cea mai importanta conferinta de presa pe bla bla bla ... dar nicaieri in comunicat nu precizezi unde se intampla nenorocirea?

In alta ordine de ide .. de ce ti`ai face un site al unui club in care sa imi arati poze .. sa imi prezinti evenimente ... sa pui postere si tot tacamul dar la contact nu lasi si tu o adresa ceva? O harta in caz ca mai stiu eu ... poate vreau sa il gasesc.

Alta idee ... imi trimiti un comunicat de presa ... despre o oarecare lansare de produs ... nu ma intrebi daca vreau sau imi convine ... trimiti de 3 ori mailul pe toate adresele mele de mail ... gege am prins vrajeala ... trebuie sa il citesc. Deschid ... nu inteleg nimic ... numai chestii tehnice dintr`un domeniu cu care nu am legatura.

Intre timp iti dai si tu seama de asta si imi trimiti un mail cu : "Atasat si ceva info intr-un limbaj accesibil usor de inteles." ... adica eu am primit mailurile initiale si mi`am dat seama ca sunt prost ... dar sincer acum .. nu am nevoie si de o confirmare din partea ta. Adica ma simt de doua ori mai prost cu de 4 ori mai multe mailuri inutile primite.

O alta intrebare care imi vine asa in mintea mea de extremist ... pai ce de mi`ai trimis initial mailurile alea daca nu sunt in stare sa le inteleg? Las impresia asta ca scriu pe blog orice ... chiar si lucruri la care nu ma pricep?

Scriu asa nitel la iritare asta ... dar imi aduc cu place aminte la o intrebare care i`a fost pusa lui zoso la pr forum ... Cum ar trebui cineva de pr sa trateze un blogger? Raspunsul a venis sec si rapid: Ca oamenii.

Punctual recapitulam:
  • locatia,ora,data - trebuie musai sa apara in comunicatul de presa
  • ai site de club bar bordel whatever? - e imperativ sa ai adresa si o mica harta pe undeva
  • vrei sa imi trimiti comunicat de presa? - te rog sa presupui de la inceput ca sunt pur si simplu dobitoc.

Comentarii

  1. nu inteleg de ce n-au presupus de la inceput asta despre tine

    RăspundețiȘtergere
  2. :) dap .... surprinzator chiar (vorbim incontinuare de chestii tehnice la care nu ma pricep ...nu? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!