Treceți la conținutul principal

Mare e gradina pr`ului ... vai doame

De ce tot ce e mai sfant si mai profan din lumea asta dai un comunicat de presa in care ma exciti intelectual spundandu`mi ca este cea mai importanta conferinta de presa pe bla bla bla ... dar nicaieri in comunicat nu precizezi unde se intampla nenorocirea?

In alta ordine de ide .. de ce ti`ai face un site al unui club in care sa imi arati poze .. sa imi prezinti evenimente ... sa pui postere si tot tacamul dar la contact nu lasi si tu o adresa ceva? O harta in caz ca mai stiu eu ... poate vreau sa il gasesc.

Alta idee ... imi trimiti un comunicat de presa ... despre o oarecare lansare de produs ... nu ma intrebi daca vreau sau imi convine ... trimiti de 3 ori mailul pe toate adresele mele de mail ... gege am prins vrajeala ... trebuie sa il citesc. Deschid ... nu inteleg nimic ... numai chestii tehnice dintr`un domeniu cu care nu am legatura.

Intre timp iti dai si tu seama de asta si imi trimiti un mail cu : "Atasat si ceva info intr-un limbaj accesibil usor de inteles." ... adica eu am primit mailurile initiale si mi`am dat seama ca sunt prost ... dar sincer acum .. nu am nevoie si de o confirmare din partea ta. Adica ma simt de doua ori mai prost cu de 4 ori mai multe mailuri inutile primite.

O alta intrebare care imi vine asa in mintea mea de extremist ... pai ce de mi`ai trimis initial mailurile alea daca nu sunt in stare sa le inteleg? Las impresia asta ca scriu pe blog orice ... chiar si lucruri la care nu ma pricep?

Scriu asa nitel la iritare asta ... dar imi aduc cu place aminte la o intrebare care i`a fost pusa lui zoso la pr forum ... Cum ar trebui cineva de pr sa trateze un blogger? Raspunsul a venis sec si rapid: Ca oamenii.

Punctual recapitulam:
  • locatia,ora,data - trebuie musai sa apara in comunicatul de presa
  • ai site de club bar bordel whatever? - e imperativ sa ai adresa si o mica harta pe undeva
  • vrei sa imi trimiti comunicat de presa? - te rog sa presupui de la inceput ca sunt pur si simplu dobitoc.

Comentarii

  1. nu inteleg de ce n-au presupus de la inceput asta despre tine

    RăspundețiȘtergere
  2. :) dap .... surprinzator chiar (vorbim incontinuare de chestii tehnice la care nu ma pricep ...nu? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…