Treceți la conținutul principal

Mare e gradina pr`ului ... vai doame

De ce tot ce e mai sfant si mai profan din lumea asta dai un comunicat de presa in care ma exciti intelectual spundandu`mi ca este cea mai importanta conferinta de presa pe bla bla bla ... dar nicaieri in comunicat nu precizezi unde se intampla nenorocirea?

In alta ordine de ide .. de ce ti`ai face un site al unui club in care sa imi arati poze .. sa imi prezinti evenimente ... sa pui postere si tot tacamul dar la contact nu lasi si tu o adresa ceva? O harta in caz ca mai stiu eu ... poate vreau sa il gasesc.

Alta idee ... imi trimiti un comunicat de presa ... despre o oarecare lansare de produs ... nu ma intrebi daca vreau sau imi convine ... trimiti de 3 ori mailul pe toate adresele mele de mail ... gege am prins vrajeala ... trebuie sa il citesc. Deschid ... nu inteleg nimic ... numai chestii tehnice dintr`un domeniu cu care nu am legatura.

Intre timp iti dai si tu seama de asta si imi trimiti un mail cu : "Atasat si ceva info intr-un limbaj accesibil usor de inteles." ... adica eu am primit mailurile initiale si mi`am dat seama ca sunt prost ... dar sincer acum .. nu am nevoie si de o confirmare din partea ta. Adica ma simt de doua ori mai prost cu de 4 ori mai multe mailuri inutile primite.

O alta intrebare care imi vine asa in mintea mea de extremist ... pai ce de mi`ai trimis initial mailurile alea daca nu sunt in stare sa le inteleg? Las impresia asta ca scriu pe blog orice ... chiar si lucruri la care nu ma pricep?

Scriu asa nitel la iritare asta ... dar imi aduc cu place aminte la o intrebare care i`a fost pusa lui zoso la pr forum ... Cum ar trebui cineva de pr sa trateze un blogger? Raspunsul a venis sec si rapid: Ca oamenii.

Punctual recapitulam:
  • locatia,ora,data - trebuie musai sa apara in comunicatul de presa
  • ai site de club bar bordel whatever? - e imperativ sa ai adresa si o mica harta pe undeva
  • vrei sa imi trimiti comunicat de presa? - te rog sa presupui de la inceput ca sunt pur si simplu dobitoc.

Comentarii

  1. nu inteleg de ce n-au presupus de la inceput asta despre tine

    RăspundețiȘtergere
  2. :) dap .... surprinzator chiar (vorbim incontinuare de chestii tehnice la care nu ma pricep ...nu? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…