robotul din mine se simte mai uman

Povestea este cam asa ... pe onlineul romanesc sunt din cate stiu eu 3 siteuri care ofera acelasi serviciu. Imi cer scuze pentru ambiguitate dar exact nume si ce serviciu nu este relevant pentru povestioara aceasta.

Buuun ... aveam cont pe toate 3 ... si aveau cam acelasi content. Doar pe unul dintre ele il foloseam pentru serviciul despre care nu o sa vorbim ... celalalte doua erau de browsing.

Firefox la u momentdat a cedat nervos si a pierdut parola de la unul din site`uri. Contul fiind facut pe o adresa care nu era a mea .. pa pa cont. Nu m`a deranjat mai de loc. Acum o saptamana sau zece zile ... al doilea site si`a pierdut baza de date cu useri si acum practic ar trebui sa imi fac iar user si sa pun umarul la munca.

Trecand peste faptul ca e inacceptabil ca un site cu 30 000 useri sa nu aiba back up ... pur si simplu nu am chef sa o iau de la zero ca sunt ei retardati. Aceste doua siteuri de care vorbesc erau cele din categoria de browsing.

Oke oke ... ai ramas cu ala pe care chiar il foloseai cu adevarat ... unde este problema?

Paaai .. problema .... este legata de libertatea de a alege. V`am zis de la inceput ca e fucked up. Inainte simteam ca aveam de unde alege.Eu decideam care site imi va rezolva nevoia de respectivul serviciu. Ca alegeam intotdeauna acelasi site asta nu este relevant. Eu alegeam.

Simteam ca aleg ... acum iau ce mi se ofera ... si automat mi se pare mai urat si mai prost. Serviciul respectiv nu s`a schimbat cu nimic. Se poate spune ca poate e din cauza lipsei unei comparatii pe care sa o fac.

In momentul in care toate siteurile ofereau acelasi content coafat de un alt layout ... problema se pune ca acum nu mai am acces la acelasi content din 3 surse diferite.

Am doar dintr`o singura sursa si ma simt dependent de respctivul site. Poate nu`mi place sa fiu dependent ... poate este nevoia de a alege si de a imi exprima libertatea de a alege ... sau poate nu mai am cu ce sa compar contentul .... cert e ca de fiecare data cand am nevoie de respectivul serviciu intru asa intr`o mica depresie.

Its just online shit ... de ce sa ma afecteze atat de mult? de ce am atat de mult timp liber sa ma gandesc la chestiile astea? A btw ... pentru cei putini care au citit mambo jambooul pana la capat ... nu vrea sa vad comentarii cu numele celor 3 siteuri ... in ce consta serviciul respectiv si cine il oferea nu este relevant. (Pariu ca se va gasi unul sa comenteze fara sa citeasca pana la capat si implicit ce scrie aici. Imi e mila de ei si as vrea sa ii transez cu un desfacator de conserve)

E o senzatia ciudata ... ma simt mai uman acum ca am experimentat`o si pe asta ... poate in curand o sa pot sa si plang. Wouldnt u like that?

emo xo xo luv

Comentarii

  1. get your cojones reattached man! desi e placut sa "vad" un nihasa suparat, nu din rautate ci asa ca experiment. din nefericire stiu cum e sa fii limitat la un singur lucru dupa ce ai avut mana libera sa cam faci ce vrei. e ca si cum ti se fura din jucarii: ai vrea sa plangi si sa-i zici lu' mama sa ii si bata,eventual.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu despre ce vorbesti ... dar probabil ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!