useless crap

De ce ai cumpara licenta 3G ca apoi sa dai gratuit telefoane 3G fara camere foto adica fara posibilitate de a realiza apeluri video ... fara mp3 adica pa si pusi streaming radio ... fara java si fara browser de internet ... fara mms sau ems. Cei 384kbps o sa`i folosesc la ... ce? voip? What the fuck dudes ... pana si iphoneul are mai multe featureuri.

E gratis ... aproape ... chiar si dupa 2 ani daca renunti la abonament trebuie sa platesti o taxa de 35 euro ... parca asa imi aduc aminte ca scria pe contract. So what the fuck? Am si fix si mobil dar nu imi este clar ca ambele numere reprezinta acelasi abonament. Si nu este gratis ... dupa cei 2 ani daca nu platesti cand trebuie aceste sume ... ai penalizare 1 euro/zi.

As zice si car ar costa intreruperea in primul an ... dar contractul a venit cu niste dungi negre de la imprimanta care acopera unele puncte pe care le`as gasi importante. Anyway daca cineva are la indemana un contract de la sus numita firma careia nu o sa`i pronuntam numele ... sa`mi zica si mie ce scrie in contract la tot 4.9.x

Comentarii

  1. 3G-ul nu prea e folosit pt apel video. Mai mult pentru transfer date... Eu de 3 ani cu telefon 3G am facut apel video de maxim 4 ori. Si am minute din astea moka... Make a poll. Sa vezi cati folosesc 3G pt apel video si cati pentru transfer date. Chiar sunt curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. viteza mai mare in UMTS fata de GSM inseamna si altceva: mai multe apeluri in acceasi celula, implicit scalabilitate mai mare cu investitie initiala mai mica.

    e o intreaga poveste aici pe care, cu putina rabdare, o poti lamuri pe wikipedia.

    probabil telefoanele urmatoare ar avea si functionalitate mai bogata. pentru inceput e firesc sa aleaga ceva 'mokaciuni'.

    mai apoi, 3G s-a identificat cu apelurile video intr-un elan de marketing. in 2008 deja stim ca ala un serviciu oarecare in tolba de aplicatii UMTS.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ... dar durata initiala de contract este de 2 ani. Mai incolo inseamna mult mai incolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Total offtopic: Mai baga un intreaba-l pe nihasa, ca nu ai mai scris de mult si ne e dor...

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru ca esti malefic, d-aia :P

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Foarte tare. Eu nici macar nu mi-am citit contractul, dar incepe sa-mi fie frica sa ma uit. Ce mai, de RDS numai de bine :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Seriously,WTF?!Si eu aveam draci pe ei pana sa ma uit sa vad detaliile astea. Ma deconectez cu taxa lor cu tot, macar sa nu- mai vad! Corporate mtfkers!

    RăspundețiȘtergere
  8. overall 35 euro pentru 2 ani de abonament si telefon mobil ... nu e chiar atat de mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!