Moarte stupida?

Ce e cu expresia asta pe stiri? In continuare mai scriu inca o insemnare despre stiri ... am facut iar greseala sa ma uit la stirile de la ora 4 or so si am ramas iar socat. Cum poti sa zici ca cineva a murit stupid? What the fuck? Chiar nu exista niciun respect pentru morti? Senzationalul asta ma scarbeste.

Cum poti sa ai tupeul sa zici ca cineva a murit stupid mai ales cand ce s`a intamplat nu a avut nicio legatura cu ce a facut el? Daca reusea cumva sa se sinucida singur fara sa raneasca pe nimeni altcineva in timp ce facea asta ... oke merita sa ziceti ca e vorba de o moarte stupida. E caz de darwin awards ... si doar aia se poate califica la categoria moarte stupida.

Dar cand mergi cu trenul si deraiaza si tie iti trece o sina de cale ferata prin podea si prin cap ... cum poti sa zici ca aia e moarte stupida? Daca mergi cu masina si un dobitoc de pe contrasens agata cu macaraua o grinda de la pod care cade pe masina si te striveste ... cum poti sa zici ca asa ceva e stupid?

Sunt situatii nefericite si destul de fucked up ... dar nu este nimic stupid in asa ceva. Cine naiba sunt astia care fac stirile? au ajuns stirile / jurnalele informative sa fie o chestie nisata pe un segment delimitat clar de prostie si lipsa de respect pentru viata?

Cum? cum cum cum? sa zici ca este vorba de o moarte stupida? stupid fukz

Comentarii

  1. Adrian Ignatescu15 mai 2008 la 15:05

    Iti recomand stirea aceea despre soferul pe locomotiva beat care a uitat sa puna frana la locomotiva si apoi a luat taxiul ca sa o prinda, cand a ajuns-o intr-un final a cazut sub ea. MEGA STUPID. E tragicomic insa e si funny din pacate.RESPEKT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Moarte Stupida , ce-a mai tare replica folosita cand te enerveaza cretinii si idiotii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!