Pana la urma exista ceva speranta

Ati vazut ca am scris si eu despre noaptea muzeelor pe blog ... si i`am invitat sa vina cu mic cu mare ca trebuie sa ne potolim setea de cultura mainstream si cool. Si au venit ... mii ... miile mele de cititori probabil. Pe de`o parte nu prea mi`a convenit asta ... aglomeratie exagerata exact in locurile in care as fi vrut sa vad si eu ceva .... dar pana la urma e oke ... conteaza ca au venit.

Ce am vazut pana la urma? Muzeul taranului ... o parte mica ... muzeul de geologie ... sala cu roci florescente si atat. Care sala cu roci florescente? Eeee pai daca nu ati mai fost la muzeu .. nu prea aveti de unde sa stiti. Jos .. unde erau toaletele ... vis a vis era probabil cea mai misto camera din tot muzeul. Pentru cunoscatori asa.

Am ajuns si la muzeul de arta dar cozile exagerat de lungi si in acelasi timp organizate l`au revoltat pe anarhistul din mine care m`a convins sa merg sa beau un absint.

Ce a fost asa notabil spre duhnit de prostie .... Pai la muzeul de geologie citeste unu` " bomba vulcanica .... haahahahah ca fosta ta prietena bah " ce sa zic ... incantat am fost. Apoi cand am ajuns in absinth bar a venit si pustimea de la concertul kylie ... oh joy ... puberite cu beteala care isi unduiesc suncile in fata mea si isi zgaltaie lipsa acuta de sani. Cuvantul de ordine al serii a fost dat tot de ei ... " go kylie go kylie go kylie go kylie " si tipau la absolut orice.

A fost interesant aseara ... vazut setea de cultura ... potolit setea cu niste absint ... care btw m`a facut sa intreb pe o domnisoara cu care merg azi la un eveniment cum si cu ce se imbraca ... sa stiu si eu ca vreau sa ne asortam (like what the fuck?!! eu nu sunt genul ala care se asorteaza singur daramite cu cineva). Anyway ... good shit.

Comentarii

  1. chiar ca e un semn de civilizare cand romanii vor sa intre la muzeu si sunt batuti de jandarmi pentru asta.

    cititi:
    http://child-of-spring.blogspot.com/2008/05/noaptea-de-dupa-noapte.html

    http://stadiumsaint.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. intelectualii intotdeauna au fost persecutati ... in timp ce isi luau bulane pe spate trebuia sa aprecieze aceasta " confirmare " :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. domnisoara?? :))) are si ea un nume dragule

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!