brichete pentru copii

Explicati`mi si mie de ce ai face o bricheta child safe dar cu toate astea pui si poza pe ea cum se aprinde? Sunt vizibil impresionat in urma faptului ca doar 85% nu au fost in stare sa aprinda o bricheta care este atat de bogata in informatii. Sincer ma astept ca un copil de 4-5 ani sa se prinda care este jmecheria destul de repede.

85% poate este linistitor din punct de vedere al sigurantei ... dar cred ca e un semn de alarama legat de ingenuozitatea noilor generatii.

Comentarii

  1. am un singur cuvant pt tine idiocracy
    cred ca e suficient

    RăspundețiȘtergere
  2. Brichetele care au fost testate de copii nu aveau explicatii. Acestea din urma au fost puse mai tarziu pentru ca multi adulti nu si-au dat seama cum se aprinde :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!

    Numele meu este Emilia Ceausu si lucrez pentru Research International, o agentie independenta de cercetare de piata.
    In prezent, noi realizam un studiu calitativ in legatura cu fenomenul blogurilor din Romania, iar parerea ta, in calitate de blogger, este foarte importanta pentru noi.
    De aceea, dorim sa te invitam la o discutie de grup pe aceasta tema, discutie unde vei avea ocazia sa afli parerea si a altor bloggeri din Romania. Discutia va avea loc luni, 23.06, incepand cu ora 14.00, va dura aproximativ doua ore, si va avea loc la sediul firmei, din strada Dr. Iacob Felix, Nr 17-19. Toti participantii la aceasta discutie primesc din partea firmeni noastre un tichet cadou, in valoare de 70 RON.
    Prin urmare, daca doresti sa afli mai multe informatii despre aceasta discutie si daca esti interesat sa participi la ea, ma poti contacta pe adresa emilia.ceausu@research-int.ro, sau la numarul de telefon 0728728505.
    Multumesc mult si astept raspunsul tau!

    Emilia

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca totusi acolo la pr v`au invatat ca e frumos sa dai chestiile astea pe email mai ales cand nefericitul blogger care e liber la ora 2 si se bucura la 70ron are emailul public ....

    RăspundețiȘtergere
  5. HAHAHAHAHA! Ce tembela!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!