Cand artistul din tine moare de foame

Am fost ieri pe Arthur Verona la Street Delivery si am fost nitel cam dezamagit. E drept ca era duminica dupa masa ... dar fata de alte evenimente din trecut organizate pe strada aia ... asta mi s`a parut cel mai slab. Iar au venit grafferii sa ne arate ca monalisa e doar un stencil colorat si ei stiu ce e arta.

Din partea populatiei bucurestene care apreciaza jegurile desenate pe cladiri .. vreau sa la multumesc. Este arta in adevaratul sens al cuvantului ... si sincer jumatate din ele nu le poate face un copil de 5 ani. Da ... sunt ironic ... fuck off.

Alta chestie pe care o apreciez e ca de data asta au invitat si publicul sa deseneze cu vopsea pe asfalt .. super cute ... mai ales ca s`au gasit artistii necunoscuti sa isi scrie numele cu vopsea. Vorba aia cu numele gardurile si caruta de prosti. Cam asa ceva.

Inca o chestie care mi`a placut la nebunie ... parcul Izvorul Rece (parca asa se numeste) era plin de standuri ale minoritatilor bucurestene. Deci da ... trecand peste eterna mea problema cu minoritatile care au tot felul de chestii cool pentru ei ... pe cand astia plictisitori de ordinary nu au decat micii si berea de campanie ..... vreau doar sa zic ca mi se pare dezamagitor tu ca minoritate sa iti imbraci manusa stereotipului si cliseului care imi provoaca senzatii de voma.

Sunt carcotas ... si vad doar partea kitchoasa din eveniment ... dar cred ca se poate si se poate mai bine. Ma rog .. sunt gelos in esenta ca toata lumea face arta numai eu stau cu berea in mana si fac burta. Nu zic ca nu as vrea sa fac si eu arta ... dar chiar nu ma pricep ... si micul emo din mine se cresteaza cu aluminiu recipientului de vopsea.

Comentarii

  1. e din cauza ca n-am mai co-organizat noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. a, si parcul izvorul rece e pe langa facultatea mea, gen intersectia carol cu mosilor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dar oare faptul k faci burta nu e tot arta ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu as vrea ca un cartier intreg sa fie desenat cu grafiti. N-ar fi misto?

    RăspundețiȘtergere
  5. @petrisor ... culorile suprasaturate + arajamentele haotice starnesc reactii violente in individ ... adica e oke ... intr`o luna ca curatati singuri.

    supa-star ... aceasta sculptura de zei tu vrei sa o numesti doar arta? dezamagitor.

    RăspundețiȘtergere
  6. tocmai ce am citit in igloo, ziarul mai noi, distribuit la anuala de arhi si era si o poza cu un mini graff cu fredo + pid'jin + a little bunny

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!