nea robocop ... cat e scoru` domne?

Mergi pe strada si ii vezi pe acesti robocopi ai comunicarii fara maini dar cu dintele albastru cum merge pe langa tine si te brusc asa te loveste un subiect de blog. Inteleg utilitatea handsfreeului in masina sau in cadrul altor activitati care necesita mainile (de ex prasitul porumbului) dar nu inteleg de ce il ai in ureche cand mergi pe strada. Si nu cred ca toti s`au dat tocmai atunci jos din masina sau au venit de la prasit.

Show off? Suferinta? Valoare? chiar sunt curios. Daca stiti un baiat (suspect dar am vazut doar tipi facand asta) care face asta ... interesati`va si voi ca poate aflam impreuna ce e cu robocopii astia de pe strazi.

Se impart oricum in doua tipuri ...

Corporatistii ... la costum .. cu ala in ureche pe dinte albastru ... ii suspectez ca sunt niste mici robotei controlati conducere or smth. Cred ca au si uitat ca au jegul ala pe ureche ... si acum asculta doar ce le zic vocile. They r not crazy.

Tipul doi este baiatul de ..... sa alegem un cartier asa de nimereala ... rahova. La astia comunicarea este intre maneaua care tocmai canta in telefon si urechea lui stanga / dreapta. Dap ... au handsfree din ala gay cu o singura casca. Pe cei cu doua ii suspectez ca asculta manele ... ceea ce in esenta este oke. Bile albe in plus fata de sarantocii aia care nu au casti dar au difuzoare la telefon.

Concluzia ... cat de cautat poti sa fii incat sa ai nevoie de un handsfree cand mergi pe strada? Personal gasesc asta ca fiind un jeg de subcultura tip show off.

Cum dracu te certi? La telefoanele alea cu fir la sfarsitul conversatiei tranteai receptorul. Astea cu butoane ... apesi scrasnind din dinti. La unele telefoane poti sa il pui pe hold cu melodia aia stupida de asteptare. Dar la chestiile astea diabolice .. ce faci? apesi butonul langa ureche cu rautate?

Cu alte cuvinte ... daca nu ai mainile ocupate cand ai handsfree in ureche ... esti doar alt suferind.

btw .... niciodata nu ii vad vorbind la handsfree ...

Comentarii

  1. referitor la prima parte cu bluetooth`urile , is mai mult numa de show off ce mari business man is ei:>
    un fel de cum ii la afaceristii americani moda cu blackberry`uri pe strada de isi verifica din 5 in 5 mail`u...
    partea a 2a 8-|...telefonu pe speaker si manele..plin pe strada..plin peste tot .. plm nu esti mai kul, dar macar asa avem o atentionare sonora la nivelul de RETARDED a celor din jur

    RăspundețiȘtergere
  2. hei hei ... si eu imi verific mailul din 5 in 5 minute :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai misto e cand dai de un coleg de serviciu cu un dinte de-ala in ureche si vrei sa-i spui ceva, iar el incepe sa faca semne incruntat de genul [mimeaza fara sa pronunte] "vorbesc la telefon" + gest deranjat cu mana... Iti vine sa-i dai cu capul de pereti!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu vorbesc la mobil 2-3 ore pe zi şi folosesc casca cu fir ca să mai reduc din radiaţii.

    în plus, când vorbesc mai mult de cinci minute la telefon, se încălzeşte şi, dacă-l ţin lângă piele, mă irit.

    "dintele albastru" mi se pare de prost gust, dar casca cu fir e un lucru util.

    RăspundețiȘtergere
  5. @bucurenci .. schimba la telefon de pe 3g pe gsm. Si eu am aceasi problema la telefon ... daca il tin conectat mai mult de 30-40min la 3g trasfer de date pur si simplu frige.

    cat despre vorbit la handsfree pe strada eu imi mentin ideea.

    RăspundețiȘtergere
  6. e pur si simplu ceva nou.. ca orice lucru aparut de curand, genereaza neincredere si "dezgust". daca te uiti bine, nu-i vezi si dupa ora 18 cu casca pe ureche, in concluzie (doar corporatistii) vorbesc la telefon. si crede-ma ca unii dintre ei chia vorbesc atat de mult la telefon, multi fiind directori / executivi etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. inainte de ora 18, adica "in between work hours"

    RăspundețiȘtergere
  8. eu folosesc f des pe strada handsfree-ul, pentru ca vorbesc mult si se incinge telefonul si ma umplu de cosuri prin zona in care il tin, dar asta numai cand vb la tel, daca nu castile stau undeva prin haine

    RăspundețiȘtergere
  9. referitor la comentul anterior cu mailul, eu mi-l verific cam din 15 in 15 minute when I'm awake :)) fara a fi neaparat o chestiune de viata si de moarte momentul receptionarii mesajului la mine, de multe ori...dar...novelty is wonderful :D
    legat de handsfree am vazut si fete care folosesc...si nu in scopuri "corporatiste", iar majoritatea celor pe care i-am vazut utilizand acest gizmo, pe strada, specific, nu cred ca stau la o convorbire mai mult de 10-15 minute, asa ca problema cu supra-incalzitul nu are cum sa provoace prea mare discomfort.
    ei...toata povestea asta vine in continuarea modei de acum cativa ani buni cand intrau telefoanele mobile mai serios pe piata romaneasca si auzeai de la unii, altii prin mijloace de transport in comun: "Alo, mah, shefu' tau la telefon!" sau "Auzi, bah, cand imi aduci elea douajde mii de euro pe marfa?" si de multe ori nu era nimeni de cealalta parte a conexiunii. Just a new way of showing off with less of an impact, in the majority of cases.

    RăspundețiȘtergere
  10. E la moda si cam toti vom purta. Eu unu mi-am luat pentru ca nu am chef sa scot telefonul din buzunar. E si asta o solutie

    RăspundețiȘtergere
  11. O data ce te obisnuiesti (in masina, de exemplu) sa vorbesti cu casca bluetooth, e mult mai usor sa o folosesti. Pur si simplu devine o obisnuinta, e mult mai comod.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi se pare foarte amuzant cand vad pe strada oameni vorbind la telefon fara maini, dar folosindu-si in schimb mainile ca sa gesticuleze in toate directiile. Se cearta, se stramba, tipa la cineva pe care il aud in cascuta aia minuscula etc etc...parca se afla in miezul unei dispute schizofrenice cu propria persoana. Adica: zici ca vorbesc singuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. l-am vazut pe unu' intr-o seara jucind biliard vreo 2 ore cu dintele infipt in ureche.

    RăspundețiȘtergere
  14. 1. zic ca e mai bine asa decat sa-i vezi pe toti cu coatele ridicate ca si cum ar vrea sa te intepe in ochi;

    2. e mult mai bine pentru sanatate

    3. se aude mult mai bine cand esti pe strada unde sunt multe zgomote parazite.

    4. cu F, asa cum stii:-)

    RăspundețiȘtergere
  15. folosesc casca cu fir pt a reduce radiatiile,m-am obisnuit sa am agatat firul de marginea posetei sa il folosesc la nevoie, mi se pare aiurea sa stau cu casca in ureche tot timpul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!