Treceți la conținutul principal

sunt popular ... asa imi zice twitter.

Cred ca a venit totusi momentul in care sa povestesc de ce imi place twitter asta. Domne ... este varianta web 2.0 a radio santului de la tara ... barfa barfa barfa. Foarte tare asta ... ca deh am si o slabiciune si aia e barfa. Eram ieri la idea forum si eram rasfirati prin sala de conferinta ... asa ca barfa s`a dat pe twitter.

Alta aplicabilitate e legata de mesajele tip mass de pe messenger ... mai cunosti si tu locatia unor oameni .. in caz ca ai chef de bere si o barfa.

Unii se plang ca de cand cu twitterul nu mai au chef de blogging ... ceva ce nu poate sa fie mai fals. Din punctul meu de vedere cel putin. Ce poti sa scrii in 140 de caractere care sa strice o potentiala insemnare de pe blog? Bai baieti .. cred ca e cazul sa scrijeliti si voi mai mult pe blog ...

Este ceva ce nu stie sa faca twitter? Pai iti zice si cat de popular esti ... aparent nu sunt atat de popular incat sa il fac sa crape (dam u twitter) ...

Micile probleme de uptime pot sa fie ignorate sau dezbatute cu arrington de la techcrunch ... de cand downtimeul mare e o problema pe online? Amatori ce pot sa zic ...

Anyway ... insemnarea asta cred ca putea sa iasa mai bine daca nu existau toate aceste intreruperi din creatie ... si probabil ca iesea mai bine comprimata in 140 de caractere ... si asa faceam si microblogging.

Ureasc chestia asta cu microblogging ... twitter nu e microblogging pentru ca personal gasesc dificil sa ridici o problema si sa o argumentezi in 140 de caractere. Deci daca twitturile tale sunt atat de satisfacatoare incat sa le consideri blogging ... e micro blogging ... dar personal cred ca ar trebui sa fii nitel mai consistent in ceea ce aberezi.

Oricum nu te citeste nimeni pana la capat.

Dar macar vede ca te`ai chinuit. Aaaahhh microblogging poate e pentru cei care sufera de ADD (google it) si se pierd intr`un flux genial de idei si trairi cum e ceea ce scriu eu aici ... adica oameni pe care oricum nu as vrea sa ii am.

Oare sa ii dau publish?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…