Treceți la conținutul principal

sunt popular ... asa imi zice twitter.

Cred ca a venit totusi momentul in care sa povestesc de ce imi place twitter asta. Domne ... este varianta web 2.0 a radio santului de la tara ... barfa barfa barfa. Foarte tare asta ... ca deh am si o slabiciune si aia e barfa. Eram ieri la idea forum si eram rasfirati prin sala de conferinta ... asa ca barfa s`a dat pe twitter.

Alta aplicabilitate e legata de mesajele tip mass de pe messenger ... mai cunosti si tu locatia unor oameni .. in caz ca ai chef de bere si o barfa.

Unii se plang ca de cand cu twitterul nu mai au chef de blogging ... ceva ce nu poate sa fie mai fals. Din punctul meu de vedere cel putin. Ce poti sa scrii in 140 de caractere care sa strice o potentiala insemnare de pe blog? Bai baieti .. cred ca e cazul sa scrijeliti si voi mai mult pe blog ...

Este ceva ce nu stie sa faca twitter? Pai iti zice si cat de popular esti ... aparent nu sunt atat de popular incat sa il fac sa crape (dam u twitter) ...

Micile probleme de uptime pot sa fie ignorate sau dezbatute cu arrington de la techcrunch ... de cand downtimeul mare e o problema pe online? Amatori ce pot sa zic ...

Anyway ... insemnarea asta cred ca putea sa iasa mai bine daca nu existau toate aceste intreruperi din creatie ... si probabil ca iesea mai bine comprimata in 140 de caractere ... si asa faceam si microblogging.

Ureasc chestia asta cu microblogging ... twitter nu e microblogging pentru ca personal gasesc dificil sa ridici o problema si sa o argumentezi in 140 de caractere. Deci daca twitturile tale sunt atat de satisfacatoare incat sa le consideri blogging ... e micro blogging ... dar personal cred ca ar trebui sa fii nitel mai consistent in ceea ce aberezi.

Oricum nu te citeste nimeni pana la capat.

Dar macar vede ca te`ai chinuit. Aaaahhh microblogging poate e pentru cei care sufera de ADD (google it) si se pierd intr`un flux genial de idei si trairi cum e ceea ce scriu eu aici ... adica oameni pe care oricum nu as vrea sa ii am.

Oare sa ii dau publish?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Trigger words la Poșta Română

Pentru că tot m-am întors de 10 minute de la un oficiu poștal unde în teorie trebuia să ridic niște tricouri venite de pe threadless.com, lucru care nu s-a întâmplat dintr-un motiv care îmi e străin, am zis să fac un scurt ghid despre ce cuvinte ar trebui evitate atunci când vorbești la ghișeu.

Primul a fost curier. E posibil ca toată lumea să râdă de mine că nu știam acest trigger word de bază, dar în simplitatea mea, numesc curieri toți cei care vor să îmi livreze ceva. Eu o țineam pe a mea că m-a sunat curierul Poștei Române să îmi livreze ceva vineri, ea tot îmi spunea că Poșta Română nu are curieri și poate altcineva a încercat să îmi livreze ceva.

Ba că e agentul poștal, ba că e nu mai știu ce poștal, dar cu siguranță nu e curier. Bine. Fie ca voi. Am continuat să îi zic reprezentantul Poștei, dar nici așa n-am avut succes. Dacă nu știu titulatura lui exactă, n-au cum să își dea seama cine și ce a vrut să îmi livreze. Mai că îmi venea să zic ca Despot Tricouri în...

Al doilea c…

Condimental de Calif vis a vis de Camera de Comerț

Când sfânta treime a rotisorului din Centrul Vechi s-a destrămat, atunci când Calif și Divan și-au luat tălpășița că erau în clădiri cu risc seismic, am trăit o adevărată dramă. Unde îmi voi rezolva eu poftele nocturne? Mai ales că și Dristorul de la Budapesta a făcut ceva pași spre Tineretului.

Cumva parcă toți s-au vorbit și m-au părăsit. Am mai încercat eu din când în când să îi mai vizitez pe la Iancului, Romană și Tineretului, dar de multe ori era peste mână. Trebuia să mă duc special pentru ei în zona aia, lucru care cam știrbea din pofta ad hoc a kebabului.

 Soarele a venit și pe strada mea. Acum vreo săptămână am văzut un Condimental de Calif la 2-3 minute de mine și n-am știut de unde să îl apuc că era închis și nu părea să fie operațional încă. Norocul mi-a surâs ca aseară să îl găsesc deschis și i-am trecut pragul cu emoția unul prichindel în prima zi de școală.


Am luat un Dill Kebab de vită, un Kebun și o limonadă. Un ce? Un Kebun - chestia din poza de mai sus: pui, humus…

Strongbow - de ceva vreme lansata si la noi in 3 sortimente

Lansarea efectiva a fost acum vreo 3-4 saptamani, dar am evitat sa scriu despre asta inainte sa o localizez offline intr-un supermarket. Oho si cat de greu a fost sa fac asta. Am vanat in Carrefour-ul si Mega Image-ul de la Piata Unirii de parca viata mea depindea de asta.

Cred ca m-ati vazut p-acolo. Cu ochii mijiti, eram cel nehotarat la raionul de beri de import. Ocazional faceam 13-14 si pe la cele cu arome si chiar pe la sucuri - de unde sa stiu unde naiba ar pune ei cidrul (mai are rost sa zic si de mere?).

Gata cu panica! intr-un tarziu au bagat si la mine in cartier cidru Strongbow.


Ce as putea sa zic despre Strongbow? Este un hard cider (4.5% alcool) si la noi in tara vine in trei variante: gold apple, red berries si elderflower. Gold e cel clasic de care probabil ai mai baut prin irish pub-uri, cel de soc nu este pentru toata lumea datorita aromei puternice, iar cel de fructe de padure pare o varianta mai domolita a unui Framboise.

Dupa ce am testat intensiv toate variantele…