sunt popular ... asa imi zice twitter.

Cred ca a venit totusi momentul in care sa povestesc de ce imi place twitter asta. Domne ... este varianta web 2.0 a radio santului de la tara ... barfa barfa barfa. Foarte tare asta ... ca deh am si o slabiciune si aia e barfa. Eram ieri la idea forum si eram rasfirati prin sala de conferinta ... asa ca barfa s`a dat pe twitter.

Alta aplicabilitate e legata de mesajele tip mass de pe messenger ... mai cunosti si tu locatia unor oameni .. in caz ca ai chef de bere si o barfa.

Unii se plang ca de cand cu twitterul nu mai au chef de blogging ... ceva ce nu poate sa fie mai fals. Din punctul meu de vedere cel putin. Ce poti sa scrii in 140 de caractere care sa strice o potentiala insemnare de pe blog? Bai baieti .. cred ca e cazul sa scrijeliti si voi mai mult pe blog ...

Este ceva ce nu stie sa faca twitter? Pai iti zice si cat de popular esti ... aparent nu sunt atat de popular incat sa il fac sa crape (dam u twitter) ...

Micile probleme de uptime pot sa fie ignorate sau dezbatute cu arrington de la techcrunch ... de cand downtimeul mare e o problema pe online? Amatori ce pot sa zic ...

Anyway ... insemnarea asta cred ca putea sa iasa mai bine daca nu existau toate aceste intreruperi din creatie ... si probabil ca iesea mai bine comprimata in 140 de caractere ... si asa faceam si microblogging.

Ureasc chestia asta cu microblogging ... twitter nu e microblogging pentru ca personal gasesc dificil sa ridici o problema si sa o argumentezi in 140 de caractere. Deci daca twitturile tale sunt atat de satisfacatoare incat sa le consideri blogging ... e micro blogging ... dar personal cred ca ar trebui sa fii nitel mai consistent in ceea ce aberezi.

Oricum nu te citeste nimeni pana la capat.

Dar macar vede ca te`ai chinuit. Aaaahhh microblogging poate e pentru cei care sufera de ADD (google it) si se pierd intr`un flux genial de idei si trairi cum e ceea ce scriu eu aici ... adica oameni pe care oricum nu as vrea sa ii am.

Oare sa ii dau publish?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!