Toyota Prius + Capital = bloggeri

In ultima saptamana am fost la doua intalniri organizate pentru bloggeri de catre niste firme anume (nu dau nume) in care am discutat pe niste teme distincte. Prima a fost despre masina ecologica ... o idee pe care nu vreau sa insist prea mult pentru ca oricum nu am carnet.

Chiar nu vroiam sa scriu inca despre acest eveniment dar astrele s`au aliniat si in primul episod din sezonul nou Top Gear (difuzat la 3 zile dupa focus group) este si o cursa intre un bmw m3 (the car that i could make love) si respectiva hibrida. 10 ture .. bla bla ... filmuletul este la sfarsitul insemnarii.

La ambele intalniri am primit cate un usb stick ... inca un lucru pe care il are toata lumea si nu am avut niciodata tocmai din cauza asta !!!! Acum trebuie taiat de pe lista. Alaturi de vazut titanicul ... luat laptop ... deblocat skillul i will survive (iway) ... ascultat muzica la ipod ... si alte dracovenii din astea era si usb stickul :\\\

Este irelevant care l`a dat pe ala mai mare (2gb vs 1gb) .... dar nu si scopul acestor usb stickuri. Intr`un caz am primit pe el niste materiale despre respectiva dezbatere ... iar in al doilea caz nimic. Yeeee what the fuck? Daca tot imi dai un usb stick .. pune si tu niste prezentari ... o filmare ceva ... ca efectiv consider asta drept incercare de influentare (mita domne).

Exagerez ... nu`ti vinzi sufletul pentru un usb stick ... dar ca idee ... la detalii din astea de bun simt sta succesul unui eveniment. Personal cei cu prezentarea pe usb stick ... sa le zicem evenimentul intai ... mi`au placut mai mult. Au fost deschisi .. au incercat sa comunice altfel cu bloggerii.

Evenimentul doi a fost si ala oke ... pai putin prezentarea unui domn de la respectiva filma cu siteul proaspat relansat in .ro .... nu cred ca trebuie sa dau mai multe detalii ca v`ati prins. Mie personal mi`a lasat impresia ca respectiva persoana nu stie ca bloggerii aia sunt de fapt oameni. Prezentarea era prea mult pentru corporatisti lobotomizati [offtopic ... 2 jigniri se anuleaza reciproc??!?!] si din aceasta cauza am si iesit din sala.

Sincer preferam o povestire lacrimogena cum a decurs relansarea si munca ... in locul glumitelor neinteresante. Oricum ... am reusit sa mai scot cativa oameni din sala. Am invatat de la cel mai bun .... multumesc alin.

Cam asta a fost ... am fost destul de ambigu din lene de argumentare avasata. Asa puteti sa luati toata chestia asta ca pe un zvon barfa sau susoteala.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!