Treceți la conținutul principal

atmosfera de vama veche

Nu am mai fost in vama de 3 ani si nici nu aveam de gand sa mai ajung acolo vreodata ... dar uite ca duminica dimineata pe la 3 am ajuns si eu in vama. Roadtripul a plecat de la o idee simpla hai sa mancam la perla in giurgiu niste ceva pescaresc ca apoi poate mergem la the bridge festival.

Perla avea nunta asa ca am ales sa mergem intr-un loc in bulgaria pe care il stiam dinainte. Mancat ... baut .. simtit bine .. 10 oameni 180 lei nota in total. Foarte bine. Mers la festival ..cah ... hai la mare. Trecut granita si intrat in vama veche pe la 3.

Destul de animata vama la ora respectiva. Ce sa zic? E o statiune in toata regula. Pare ca si oamenii s`au schimbat ... de exemplu la rocareala la 3 dimineata erau o mana de oameni si pe la 7-8 erau doar 2 care dormeau pe masa. Rockerii nu mai vin in vama?Ca mie mi se pare ca nu.

Pe plaja era de dantuit si mult mai multi oameni. Aceasi muzica dintotdeauna. La stuf si la expirat sunt singurele locuri unde am fost ... majoritatea oamenilor sunt oke .. dar sunt si cocalarii prezenti. Nu inteleg de ce ... e clar ca nu e muzica lor .. si de agatat ... cam nu prea aveai ce. In continuare te intalnesti cu lume cunoscuta in vama ... si poti sa te imprietenesti usor cu oamenii.

Pentru mine vama a crescut prea mult ... am stat 4-5ore in vama .. 3 sticle de jack si expirat ... m`am simtit foarte bine. Nu cred ca as vrea sa fiu ziua pe caldura mare in vama .. dar in modul asta a fost cat se poate de bine.

Problema cea mai mare cu vama acum e ca sunt chestii care te fac sa strambi din nas si te irita ... ceea ce nu iti doresti sa se intample in vacanta. Cocalarii sunt un motiv ... dar nu sunt singurii. In esenta daca esti cu prietenii te vei simtii foarte bine.

Comentarii

  1. si eu eram in vama duminica...trebuia sa pui si tu un status ba plec in vama, sa il vad si eu in realitate pe marele nihasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost la B'estfest in ziua de sambata? Ca daca da, ha! stiam ca te stiu de undeva. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in toate cele 3 zile de bestfest ... avand tricou cu metropotam rosu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Perla are nunta aproape in fiecare weekend, in ultima vreme pestele este congelat si servirea de rahat, nu e nicio jmecherie, nu ca ar fi fost vreodata. un fost localnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. ba da, mai vin, destui... cel putin cand am fost eu, prin mai, era plin de ei...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…