Treceți la conținutul principal

atmosfera de vama veche

Nu am mai fost in vama de 3 ani si nici nu aveam de gand sa mai ajung acolo vreodata ... dar uite ca duminica dimineata pe la 3 am ajuns si eu in vama. Roadtripul a plecat de la o idee simpla hai sa mancam la perla in giurgiu niste ceva pescaresc ca apoi poate mergem la the bridge festival.

Perla avea nunta asa ca am ales sa mergem intr-un loc in bulgaria pe care il stiam dinainte. Mancat ... baut .. simtit bine .. 10 oameni 180 lei nota in total. Foarte bine. Mers la festival ..cah ... hai la mare. Trecut granita si intrat in vama veche pe la 3.

Destul de animata vama la ora respectiva. Ce sa zic? E o statiune in toata regula. Pare ca si oamenii s`au schimbat ... de exemplu la rocareala la 3 dimineata erau o mana de oameni si pe la 7-8 erau doar 2 care dormeau pe masa. Rockerii nu mai vin in vama?Ca mie mi se pare ca nu.

Pe plaja era de dantuit si mult mai multi oameni. Aceasi muzica dintotdeauna. La stuf si la expirat sunt singurele locuri unde am fost ... majoritatea oamenilor sunt oke .. dar sunt si cocalarii prezenti. Nu inteleg de ce ... e clar ca nu e muzica lor .. si de agatat ... cam nu prea aveai ce. In continuare te intalnesti cu lume cunoscuta in vama ... si poti sa te imprietenesti usor cu oamenii.

Pentru mine vama a crescut prea mult ... am stat 4-5ore in vama .. 3 sticle de jack si expirat ... m`am simtit foarte bine. Nu cred ca as vrea sa fiu ziua pe caldura mare in vama .. dar in modul asta a fost cat se poate de bine.

Problema cea mai mare cu vama acum e ca sunt chestii care te fac sa strambi din nas si te irita ... ceea ce nu iti doresti sa se intample in vacanta. Cocalarii sunt un motiv ... dar nu sunt singurii. In esenta daca esti cu prietenii te vei simtii foarte bine.

Comentarii

  1. si eu eram in vama duminica...trebuia sa pui si tu un status ba plec in vama, sa il vad si eu in realitate pe marele nihasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost la B'estfest in ziua de sambata? Ca daca da, ha! stiam ca te stiu de undeva. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in toate cele 3 zile de bestfest ... avand tricou cu metropotam rosu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Perla are nunta aproape in fiecare weekend, in ultima vreme pestele este congelat si servirea de rahat, nu e nicio jmecherie, nu ca ar fi fost vreodata. un fost localnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. ba da, mai vin, destui... cel putin cand am fost eu, prin mai, era plin de ei...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…