Dezamagit nitel de bestfest...

Nu am fost dezamagit de formatii sau mai stiu eu ce chestii de organizare ... ci de alte chestii la fel de importante care alcatuiesc acest intreg. Oamenii m`au dezamagit ... prea intepati. Ma asteptam sa fie altfel .. mai prietenosi cu ceilalti si mai deschisi la tot felul de glume. Aparent m`am cam inselat.

Locatia m`a dezamagit ... nu poti sa faci anarhie sau sa intri in tripul ala de festival ... cand tu te esti in centrul orasului. Poate evenimentul ala de pe Lacul Morii o sa iasa altfel. Era ceva in zona care nu te lasa sa uiti ca nici nu ai parasit orasul. Parca festivalul ar trebui sa fie o vacanta dar de fapt nu este.

Activitatile pe care le poti face in cadrul festivalului mi s`au parut mult prea statice si oamenii s`au obisnuit repede cu ideea asta. Vezi asta m`a enervat: genul de oameni care inghit in sec si accepta orice.

Bere la 0.3 ? wtf .. alta dezamagire.

Si chiar nu am simtit muzica ..nu stiu ce sa zic ... dar pur si simplu nu am intrat in transa aia .. ceva totusi ma impiedica. Sa fie faptul ca nu eram mare fan? posibil.

Betonul m`a enervat iar rau de tot. La concerte pe stadion sunt jegurile alea de plastic ... nici alea nu sunt oke dar sa zicem ca merg ... dar betonul de la romexpo ... of ..party killer.

Comentarii

  1. Despre oameni putem spune ca au fost filtrati la propriu. Putini Doreli si Mitici in zona. Cat despre glume si astea, eu cred ca e timpul sa iti schimbi anturajul daca lumea nu mai reactioneaza :))

    Prin ceea ce ai scris mai sus te supui legii aleia a lui Murphy care zice ceva de genul ca, atunci cand ai la indemana doar un ciocan, toate lucrurile din jur iti par cuie. :P

    Poate esti un pic stresat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeam de oameni cu care incercam sa interactionez ... adica nu de prietenii mei. Asa ca chestia cu u loser schimba anturajul e gratuita. Dar multumesc ...

    Te`ai gandit sa faci analizele astea psihologice pe bani? pari competent :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu atatea violuri si crime pe la stiri cine se mai se incumeta sa se mai bage in seama cu necunoscuti :) ?!?

    Si cand credeam ca sunt o carte inchisa pentru restu' lumii, vad ca tu ai reusit sa citesti cuprinsul pana la final :))

    Glumeam evident! :)

    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Beton si oameni intepati... pacat, credeam ca la genul asta de evenimente oamenii intepati stau acasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine m-a dezamagit dintr-un singur punct de vedere. Interdictia cu SLR-uri pentru cei care nu erau acreditati in presa. Asta mi s-a parut cea mai imbecila masura luata. Si se raspandeste cu o viteza ingrijoratoare. Nu sunt fotograf profesionist, dar aparatura conteaza foarte mult pentru mine. Drept urmare, am o jena sa folosesc compacte.

    Fara camere video, inteleg. Dar camere foto ? WTF ? Sau le era teama de competitie ? Tocmai ziceam prietenilor la un moment dat ca as vrea sa am o discutie cu organizatorii. Se sesizeaza un domn inalt sa imi zica "eu sunt organizator. Este vreo problema ?" Dupa ce i-am expus punctul meu de vedere, subit a schimbat-o pe "este decizia celor de sus". Drept urmare i-am trantit un "vedeti ? De aceea doream sa discut cu un organizator. Unul adevarat. O seara buna". Si am plecat mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, cred ca locatia trage in jos tot festivalul. Betonul, pavilioanele din jur, fumul micilor de pe gratar ma faceau sa ma simt ca la festivalul berii. Mai lipseau tiganii care sa vanda chestii forforescente. Oricum e ironica denumirea de festival al berii, fiindca vorba ta, berea venea la pahar de 0,3 doar, iar aseara pe la 1 nu mai gaseai bere la nici un punct de vanzare.

    Coke Live-ul de anul trecut a fost mult mai reusit din punct de vedere al locatiei, mi-a placut ideea ca te puteai odihni pe iarba, nu pe beton. Pacat ca editia de anul acesta a fost anulata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am vazut destul de multe fite, o tipa era foarte ofuscata ca noi dansam si nu ne unduiam ca pinguinii asa cum faceau restul. Probabil era de vina alcoolul, prea subtire de altfel, cauzeza inhibitii!

    Dar sunt de acord cu betonul, ceva nu a mers cand in jur erau hoteluri si birouri dar suntem oarecum dezavantajati de infrastructura - daca il faceau un pic mai departe de Bucuresti la aceleasi dimensiuni(un fel de Snagov sa zicem) nu ajungeau decat cei cu masini sau foarte multi bani pentru taxi - RATB, cat o fi el de overrated a adus, cred eu, destul de multi oameni pana acolo.

    Pe mine m-a socat numarul de oameni de la terase si la mancare in schimb. Constant!

    RăspundețiȘtergere
  8. "Poate evenimentul ala de pe Lacul Morii o sa iasa altfel." What? Where? When?

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost anulat draga respectivul eveniment ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Hei nu va mai plangeti atata ! A fost foare bine ! A sunat bine, oamenii mi s-au parut ok chiar daca dupa parerea mea - au fost cam putini - Poate trebuiau mai multe programe pe langa concerte, mai multe atractii sa vina lumea inca de la 15.00 la romexpo si sa inte in "ritm".

    Cat timp festivalul va fi organizat la romexpo - si nu intr-un loc unde poti sa campezi nu cred ca va creste drastic numarul de vizitatori.

    De exemplu pe unu' din TM ca sa ajunga la Bestfest il costa asa :

    240 RON abonament 3 zile
    260 RON cazare hostel 4 nopti Bucuresti
    146 RON - tren dus intors (+8h cel putin de mers cu trenul)
    *** RON - mancare, bautura etc.

    Eu zic ca organizatorii trebuie sa aiba in vedere si aceste date daca doresc ca festivalul sa creasca.

    Oricum, a fost un weekend reusit si desi Sziget 06 si Sziget 07 au fost mult mai salbatice (la propriu), Bestfest 08 a fost o distractie eleganta, curatica, corecta,f ok totusi, sper sa creasca pe viitor. Mie mi-a placut !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!