Treceți la conținutul principal

webcâmp

Ieri am fost la conferinta Webcamp in Kristal ... si am vorbit despre online and stuff. Prima chestie pe care trebuie sa o zic a fost ca aceasta conferinta a fost gratis ... nu ca asta m`a impiedicat pana acum sa merg la conferinte. Poate si din cauza asta s-a bucurat de o audienta bogata dar cam netargetata si nitel confuza fata de ceea ce se vorbea acolo (parerea mea).

Nu am inteles cum naiba sa faci o conferinta intr-un club de noapte ... cred ca din cauza asta s-au ales si cu o mare lovitura la credibilitate (se observa usor asta cand citesti cine erau sponsorii si mai ales cine era sponsorul principal ... gen livrare de pizza).

Nu vreau sa dau nume sau sa arat cu degetul dar asta mi se pare un exemplu clasic de asa nu. Asa nu-ti primesti invitatii care vin la 9 fara 10 minute si nu-i lasi sa intre ca nu e inca 9 ora de inregistrare. Asa nu le scrijelesti numele cu markerul pe un carton cand ei erau inscrisi. Asa nu dai paharute minuscule de plastic pentru cafea ... si pahare clasice pentru apa. Asa nu ai doar apa minerala ... wtf .. eu personal nu suport apa minerala dar nu aveam alternativa.


Alta chestie care m-a frapat a fost ca erau oameni care stateau in picioare - asta nu e un semn bun pentru orice chestie de genul acesta organizata. Socul cu adevarat a fost in momentul in care a venit pauza de masa!!!! Respectiva firma de livrat pizza a adus ... ghici ce ... in calitate de sponsor principal? Pizza!! Foarte ciudatel zic eu sa vezi toata sala de conferinta *cough cough* scuzati-ma ... clubul de noapte plin de cutii de pizza care pe unde aruncate.


Nici calitatea contentului prezentat nu a fost cine stie ce ... gen " web 2.0 sau chiar web3.0 nu ar fi existat daca nu exista internetul" kind of no brainer dar destul de funny. Unii speakeri au fost tocmai buni de stand up iar altii s-au prezentat foarte bine. Nu o sa dau nume .. se stie despre cine zic.

Poate sunt prea critic .. poate ca nu s-a dorit genul ala de conferinta si de fapt a vrut sa fie un eveniment mai relaxat care sa imbie participantii la comunicare. Nu stiu ce sa zic ... eu sunt asa mai old school si oricum apreciz efortul organizatorilor avand in vedere ca a fost gratuit accesul.

Anyway m-am cam luat cu altele si nu mai am chef sa detaliez ... o idee de baza cred ca v-ati facut.

Mai multe pe twitter s-au zis ... vezi aici

Comentarii

  1. Păcat că a fost aşa. De acasă părea mai mişto şi chiar îmi părea rău că nu-s din Bucureşti. E bine că se critică pertinent şi poate în ediţiile viitoare va fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ma ca o fost misto.. :D
    si totusi ce carte de vizita verde ai

    RăspundețiȘtergere
  3. Alo!..sefa`..data viitoare sa-l faci tu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha ... deci avem voie sa ne dam cu parerea doar despre ce am facut noi ... oke ... de`ai fi macar jumatate de barbat cat era taica`tu te`as asculta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. se apre ca unora chiar le-a placut webcam-ul, altora nu...mie clar nu mi-a placut
    pe langa observatiile tale as mai adauga miscarile dubioase de brate si bazin ale moderatorului :-S


    iar tu ai fi chiar ok daca nu ai fi deja"microfaimos"

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) sunt deja pe mainstream ... gen

    RăspundețiȘtergere
  7. Nihasa.. :) Ma refeream la faptul ca toti putem sa comentam despre tot si toate... Insa comentariile pertinente se regasesc acolo unde comentatorul are habar despre mecanismele problemei discutate. tu comprende? or ba? ...si lasa-l pe tata....

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) cred ca stiu stiu si eu 2-3 despre conferinte :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…