bicicleta de la cicloteque

In sfarsit am ajuns si eu sa fac cate un test drive ... ca toti bloggeri aia de mare angajament si sus in top. Este un test drive de bicicleta .. ca deh nu am carnet sa conduc altceva. Cum scrie si in titlu este vorba de bicicleta primita 3 zile de la cicloteque ... de fapt sa fiu nitel mai exact e vorba de bicla primita de la bucurenci si care va ajunge maine la marie.

Pai hai sa incepem sa dam pe internet un review micut. De la inceput vreau sa zic ca am 2 biciclete acasa si ma pricep asa nitelus ... nu prea mult dar nici prea putin. Desi o sa musc acum din bicicleta vreau sa se consemneze ca ea e chiar foarte oke pentru orice om normal care vrea sa ajung dintr-un loc in altul sau sa se plimbe. Eu sunt nitel mai genul extrem cu sarituri ... viteza si alte giumbuslucuri.


Ce irita foarte mult la bicla este aspectul nitel gayish asa ... nu pare agresiva si nici nu pare stilul meu. Ca nu e agresiva inteleg asta. Nu e MTB sau BMX e doar o chestie cu care sa te plimbi. Este destul de grea si eu cu conditia fizica stau nitel cam prost ... de asta e legata in scara blocului cu lantul ca mi-a fost lene sa o cobor la boxa.

Da! .. vine cu lant ... dinam .. far .. echipament de protectie ... casca si vitezometru. Tinand la imagine si mai ales modul haotic cum imi statea parul am renuntat sa imi iau echipamentul de protectie. Sunt fericit de vitezometru ... desi fiind prima oara cand am asa ceva ma uit mai mult la viteza decat la drum. Mergi super lejer cu 12-15km/h si am prins un frumos 30-32km/h pe calea victoriei  .. in panta.

V-am zis ca este greoaie ... nu o sa poti sa dai prea mult in ea. Ah si era sa uit ... are frana la butuc ..ceea ce mi se pare destul de old school ... pegas style. E foarte oke frana si te opresti ... desi personal mi-a luat ceva sa ma invat cum sa pun frana. In continuare daca depasesc 20km/h trebuie sa ma ridic in picioare pentru a pune frana ca nu am suficienta forta de apasare fara. Cred ca totusi trebuie sa imi gasesc un sport de vara si sa trec la o conditie fizica mai buna.

Cadrul este de domnisoare ...ceea ce nu poate decat sa le bucure pe fete si sa nu aiba niciun efect la noi baieteii. Ai cos in fata si porbagaj in spate ... yupi .. bine ca atunci cand am luat-o nu-mi luasem  manusile si ochelarii sa par agresiv inutil pe o bicla mai mult genul family.

Merge bine si chiar iti da o senzatie placuta. Prin trafic e binecuvantare si avand in vedere ce ziceam mai devreme ca nu poti sa o fugaresti ... mergi linistit si zen asa. E destul de noua senzatia asta pentru mine .. de obicei am manusile .... sunt pe bicla si cu niste casti in urechi (btw ati vazut ce bine arata mp3 playerul asta? me want one ) si ascult ceva de genul rage against the machine - killin in the name of. Si poate din cauza asta pot spune ca sunt nitel agresiv :))) nu foarte mult.

Este bicicleta de plimbat cu cineva ... prin parc sau oras .. sau pur si simplu evitat aglomeratia. Daca esti nitel dus ca mine si vrei sa faci slalom printe pietoni sau masini la niste viteze nitel peste limita de siguranta ... ar fi bine sa iei si echipamentul de protectie cu tine ca ea nu duce atat de mult.

ps ... insemnare platita de pc fun ... parca :)))

Comentarii

  1. Intre timp am mai bifat vreo 15 km de mers cu ea si am atins noua viteza maxima ... 33.4km/h.

    Chiar pot spune ca s-a descurcat incredibil de bine in astia 15km. Sincer ma asteptam la mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul cu viteza maximă sună periculos de mult a provocare . . .

    RăspundețiȘtergere
  3. incearca panta de la Academia Militara ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. acolo ai chiar si pista. Mai e si varianta dealul cotroceni (de la Leu la Gradina Botanica). si p-acolo ai pista

    RăspundețiȘtergere
  5. Sau pentru viteze si senzatii, panta de langa parcul Carol, pe unde coboara si linia de tramvai.

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu Cristi.........acolo DA senzatii!!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ai de folosesti 'nitel' asa des? :/

    RăspundețiȘtergere
  8. ;)) cu 'nitel' am ramas si eu din insemnarea asta dar vad ca nu sunt primul.

    ps: nihasa, nici tu nu pari chiar asa agresiv, de ce urasti chestiile pasnice?

    RăspundețiȘtergere
  9. nu urasc nimic pasnic de unde perceptia asta gresita. si poate sunt nitel agresiv :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. hehe.. cautam niste impresii despre cicloteque si sunt de acord cu ce ai zis:)..eu am devenit recent impatitmita Cicloteque si fiind fata mi se pare perfecta pentru plimbari prin oras seara. imi imaginez ca sunt pe o cursiera olandeza. eu sincer ii apreciez pentru ca isi respecta clientii prin raportare calitate/pret. n-am sa dau nume, dar alte centre ofera niste biciclete in stare deplorabila.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!