bai ce terminati sunteti


Stau asa si ma gandesc ce ii trecea astuia (ala din prima poza) oare prin cap. De facut poza nu a facut poza ... omul filma cu aparatul credeti-ma. Cum stiu asta? Pai si terminatii aia de la realitatea dadeau in direct inmormantarea ... what the fuck? Il vad pe dobitocul ala cum filmeaza mortul? Ce nevoie absurda trebuie sa ai sa faci asta? Pe terminatii ailalti de la stiri si mai ales pe aia de la realitatea ii inteleg ca sunt ahtiati dupa rating si ar filma si un urs care le sparge rozeta .. dar tu ca o amarata persoana fizica ... ce motiv meschin ai sa faci asta?

Bai de cand a devenit cool sa te duci la genul asta de priveghi? care se vrea mai mult a fi un moment in care vii si iti aduc respectele fata de mort. Ce respect sa astepti de la niste oameni care isi aduc aminte de persoana respectiva abia in momentul in care a murit. Ma rog .. ipocrizia parca e sport national.


Si care e faza cu realitatea care transmitea live ceremonia? Chiar este de interes national? Oarecum tind sa ma indoiesc. Si pe cine dracu intereseaza ce fata avea cand a murit? De ce trebuei sa filmati in interiorul cosciugului ... oricum e clar ca mortul nu este intr-una din cele mai bune zile. Hai frate ca pentru rating nu trebuie sa iti vinzi sufletul si nici sa fii nesimtit.
Mai bine faceati un montaj cu ce a facut buna maret extraordinar in viata si daca il faceati cum trebuie ... iesea si profi si cu adevarat ii aduceati respectele cuvenite mortului.

Comentarii

  1. Din pacate, nu doar ai nostri sunt asa. La Lisabona turistii isi faceau poze langa mormintele lui Vasco da Gamma si Camoes si erau intr-o catedrala.
    Nu stiu de unde curiozitatea asta morbida. Din prostie, cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta m-am intrebat de foarte mult timp si eu. cum dracu sa vrei sa revezi peste ceva vreme imagini cu o persoana moarta? te uiti la filme facute in vacante, in excursii, dar nu la inmormantarea lui/ei.

    eu am renuntat a ma mai duce la inmormantari. nu de alta dar nu vreau ca ultima mea amintire despre o persoana sa fie cu ea in sicriu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!