Coffee Cabinet sau unde sa duci fata la prima intalnire

Personal nu sunt genul care la primele intalniri cauta un loc romantic unde sa se inconjoare de kitch pana la greata ... si incerc sa aflu cat mai multe despre ea sau pur si simplu sa nu ma opresc din vorbit si vorbit si iar vorbit. Niciodata nu cred ca am functionat asa de bunavoie si nesilit de mine. De obicei ne intalnim cam pe unde am eu treaba atunci .. ba la o dezbatere .. lansare .. o petrecere sau pur si simplu intr`un bar ceva. Nu s-a plans nimeni momentan.

Nici nu are rost sa zic ca ma irita toate regulile astea .. intalnire loc romantic ... condus acasa ... sarutat fata inainte sa intre in casa .. haidi haidi ca acum mi se face rau. Cam asta e impresia care ti`o lasa Coffee Cabinet .. toti vor sa fie romantici cu tipa cu care probabil nu vor sta mai mult de 3 saptamani. Nu e super falsa toata chestia asta? Vai cat urasc oamenii care sunt falsi. uf!

Ah dar sa revenim la cafenea ca in principiu asta este o insemnare platita (wuuuu bad nihasa). Locul este dragutel dar mult prea linistit pentru mine. E bun de adus o fata la impresionat mai ales ca aduce asa nitel a un loc fitos-romantic. Exagerat de scump nu mi s-a parut  ... iar despre cafele nu pot sa va zic mare lucru. Eu nu beau cafea si nici nu cunosc aromele fine pe care anumite tipuri ar trebui sa le aiba. Pare sa fie foarte misto .. desi nu am ceva de referinta cu care sa compar .. din auzite de la diversi si diverse vorbesc si eu.


Sa detaliem ...in primul si in primul rand este cafenea .. deci sansele sa ma vedeti acolo fara vreo domnisoara sunt aproape zero avand in vedere ca pentru mine cafenelele si ceainariile sunt cam in aceeasi oala de fix no fun. Cam de chill asa .. dar nu genul meu de chill.  Locul e nitel cam departe pentru comoditatea (lenea) mea excesiva - Bd Ion Mihalache nr 23 - adica pe la 1 mai victoriei pe acolo.

Alta idee despre coffee cabinet  ... e cam de fite si eu chiar nu ma potrivesc cu ale mele dc-uri .. pantaloni trei sferturi substance si cu un tricou threadless. Eu nu m-am simtit extraordinar de bine ... e foarte misto pentru o cafenea dar eu nu sunt genul care sa mearga in cafenele.

Tot acest ritual de servire a cafeinei ma depaseste dar oamenii din jur pareau sa se simta bine. Oh well .. cine sunt eu sa judec ceva ce nu inteleg? O impresie pe care mi-a lasat-o locul e ca e genul de cafenea unde te intalnesti cu cineva la o barfa si o sueta - ceva soptit si cu titlul de "secret ... sa nu mai spui la nimeni!". Mi-ar placea sa fac asta ... sincer.

Atmosfera este foarte misto daca ai chef de asa ceva ... altfel tinde sa te plictiseasca si sa te irite super repede (cam ca pe mine asa). Eu as duce o fata acolo ... si nu ca ultima oara un prieten :))))) dar nu cred ca hanky panky will happen because of coffee cabinet.


the end.

review`uri pe metropotam si la alex 

harta si poze  - si mai multe detalii pe site-ul oficial

Comentarii

  1. Daca tot se numeste "Coffee Cabinet", oare de ce pe pagina de web isi zic "Caffee Cabinet"? Eroare de typing, presupun. Poate le zici, macar sa nu te simti vinovat ca le-ai luat banii de pomana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot e platita, nu ar strica mai mult patos, mai multa implicare...
    o zi minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. ai uitat sa pui bold la vreo doua cuvinte din serie. cam jenant seo asta.. :P

    @james... - daca e insemnare platita, taman atunci cred ca nu ar trebui sa te intreci cu laudele ci sa fii cat mai corect; ca sa vada lumea tinuta verticala, nu de alta :P

    RăspundețiȘtergere
  4. LoL chiar ai luat/primit bani pt. postul asta? Adica rasare greatza printre randuri. Daca e ironie..nu e deloc subtila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna gretos de romantic si excesiv fitos si totusi, cred ca sunt momente cand te poti simti relaxat macar intr-un astfel de loc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu? vorbesti si iar vorbesti si iar vorbesti la intalniri?...who you kiddin'?:D

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim .. eu nu ... tocmai de asta ziceam .. e greseala pe care o fac multi tipi .. i shut up and look pretty.

    @eiso - desigur ... doar nu e pub`ul de la colt unde te duci in fiecare seara.

    @catre alt anonim inca vad ca nu sunteti in stare sa va scrieti numele ... nu e vorba de greata geez ... pur si simplu nu sunt in target.

    RăspundețiȘtergere
  8. si daca tipa tace si tu taci..., si tu esti adorabil si ea la fel... the... what do you do ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Petronela Semiotica3 septembrie 2008 la 15:00

    Nihasa..cu mine poti sa taci cat vrei! (...Blushing...)

    RăspundețiȘtergere
  10. @cat - take her to your place .. she a keeper :)))

    @petronela ... o sa incep de acum deci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata a hol de Mariott. Mie nu mi se pare deloc romantic...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!