De weekend..

Ce facem de weekend? Putem sa mergem sambata la ziua verde - eu chair vreau sa devin eco. Oke .. cum ziceam sambata 18:30 piata revolutiei. Poate dau o bere daca confirmati pe invita :)))) uf cum am ajuns sa mituiesc cititorii.

Tot in weekend ma inscriu la conferinta Webstock 2008 & Web 2.0 Awards - mai ales ca participarea e gratis daca reusesc sa conving ca am ce cauta acolo. Foarte misto conceptul de organizare pe invita si cu ocazia am si lansat o functionalitate noua pe care o foloseste conferinta - eveniment public cu lista de asteptare.

Imi iau 3 invitatii gratis la filmul calatorie spre centrul pamantului - si tot ce trebuie sa fac e sa imi invit 4 prieteni la film pentru saptamana viitoare. Daca nu va bagati voi .... eu sigur ma duc ca sunt (blushes) mare fan jules verne. Regulamentul e cam stufos dar a fost scris sa acopere orice situatie ..

Iar in seara asta cu putin noroc se incepe un mic concurs stupid de baut ... momentan cu niste prieteni testam conceptul ... un fel de versiune beta. O sa aflati mai multe la timpul potrivit pe blogul invita. Daca nu il gasesti oricum nu meriti sa il citesti ... gen

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!