generatia yahoo messenger ... FAIL!

Se da urmatorul " mesaj patriotic " scrijelit pe un forum ...
Voteaza pentru BRANCUSI.

BRANCUSI era pe locul 2 (doi) la 300 (trei sute) de voturi distanta de Picaso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca era votat masiv din Romania. Trimite link-ul la toti prietenii tai. Voteaza si TU.. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI.. ia doar 10 secunde si nu costa nimic (acum e pe locul 15 inca poate fi salvat). Acceseaza link-ul de mai jos:

... si se face o analiza de semi bun simt si inteligenta modesta ... gen de mine. Nu o sa intram intr-o polemica legata de arta si fals patriotism ca nu vreau sa o dau in ipocrizie online. Ma intreb doar .. stupiditatea poate sa aiba o limita? In mesajul de sus eu vad pe cineva care nu doar a sarit gardul de la granita intre bun simt si abisul prostiei incomensurabile ... ci pur si simplu a trecut prin si a nu s-a mai oprit din fuga.Si oarecum am senzatia ca inca mai fuge chiar in timp ce scriu aceste randuri.

Mie personal mi se pare imposibil ca cineva ca el .. sa fii ajung la aceasta obscura maturitate .... fara sa se fii omorat singur. Pai cum puiule ne indemni sa votam masiv si sa dam linkul la toti prietenii ... cand preaslavitul artist roman fusese depunctat tocmai pentru votari masive din tara. Nu inteleg ce bug/feature in selectia naturala permite nasterea si reproducerea unor astfel de indivizi.

In mod normal ... si logic recidiva se pedepseste mai rau ca prima infractiune. Chiar nu am invatat nimic? Si acum e randul meu sa lovesc in blogosfera ... la cautarea Top 500 Artists of the 20th Century pe google .. in top 10 rezultate sunt si vreo 2-3bloggeri romani care indeamna la vot. Gege blogosfera ... educam poporul cu wordpressorul .

Anyway ... foarte misto ideea celor de la respectiva galerie .. care si-au asigurat un trafic frumusel.

Comentarii

  1. Ce mai contează ce generaţie vine fiecare parcă ne prostim de la an !
    Yahoo Messenger a devenit o obişnuinţă !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma sperie gandul ca generatia Yahoo Messenger va da iama in blogosfera. Sa vezi atunci frumusete de balcanism :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!