nokia sports tracker

Cum ziceam si in postul anterior ...mi-am luat un frumusel modul gps pe bluetooth pentru micul meu telefon. Am nevoie de navigatie? Cateodata da  ..dar in principiu nu prea ... Cu toate acestea am facut pasul sa fiu urmarit prin satelit. Ideea e ca nokia are dezvoltate 2 aplicatii super super tari ... alaturi de celalalte despre care am scris aici. Despre nokia maps nu o sa scriu acum .. dar zic ca da clasa la multe igo-uri si route66

Astazi a venit randul sa testez nokia sports tracker(beta) care mi-a suflat mintea instantaneu (tot zicea cineva ca scriu prea mult in engleza). Pe baza gps-ului, a conexiunii la net si a programului ... poti sa iti tii contorizezi fiecare "exercitiu" : mers, alergat,pedalat,skiat sau oricare altul de finit de tine. Sunt in extaz. Azi am testat nitel pe o distanta de 1.8 km in 14.11 minute cu o viteza medie de 7.6km/h si am consumat 103.4 kCal.

Deci wow. Daca aveam accelerometru la telefon imi zicea si cati pasi am facut. Alta functionalitate interesanta e ca poti sa uploadezi si poze de pe traseu .. totul cu telefonul tau nokia. How cool is that? Grafice si tot felul de statistici ciudatele sunt fix pe gustul meu. Ah si la final ... aruncati un ochi pe  Traseul  care poate sa fie vizualizat in google maps.

Ah ce iubesc tehnologia ... geek-ul din mine chicoteste ca o scolarita acum!

Comentarii

  1. se poate folosi acest modul ca un GPS propriu zis,daca este conectat prin telefon? adica sa ma repereze pe o harta, sa-mi spuna distanta pana la un punct, sa-mi spuna unde s-o iau la dreapta/stanga etc. Mai mult pentru masina m-ar interesa :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata reclama la nokia! Cu toate defectele pe care le-o avea iGO, macar un PDA are touch screen asa ca stau fara Nokia deocamdata. Daca tot e asa de cool, iti doresc sa-ti legi caramida noika de gat si sa te arunci in lac sa vezi daca memoreaza traseul parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. @minime da se poate folosi dar e de recomandat un gps dedicat cu ecran mai mare si crede-ma ca e mai util decat un telefon slash pda + gps.

    @andrei x - puiule .. cum zicea un prieten .. pda au toti curierii si vanzatorii din hipermarketuri ... sper ca te-ai prins de aluzie.

    Sa nu mai zic ca ai problema cu confundatul navigatiei gps cu folosirea gps-ului in alte utilizari mai apropiate vietii de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragä bunny wabbit,
    uite aici un telefon (cu touchscreen) pentru "curierii si vânzätorii din hipermarketuri":
    http://www.zoso.ro/2008/12/nokia-anunta-n97.html

    Sä enumerez câte ceva din ce are: 5 megapixel camera with Carl Zeiss Tessar lens and dual LED flash, GPS, HSDPA, Wi-Fi, USB 2.0, stereo Bluetooth and a 3.5mm headphone jack, 32GB of on-board storage, microSD slot.

    Sä inteleg de aici cä cerintele acestor curieri/vanzätori s-au märit exagerat în ultimii ani, sau ästia de la Nokia le-au dat taranilor de la Jucu ca sarcinä, sä le proiecteze viitoarele telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un pda e nitel diferit de de un smartphone. Cel putin in viziuneam. Oricum pda-urile sunt pe cale de disparitie .. majoritatea au evolutat in smartphones. Ce are un pda de il face pda? Ecran mare tuch cu 65k culori .. doar 2-3 butoane .. navigatie gps si windows mobile / palm os. Respecta n96 toate astea? Cam nu .. deci nu prea e pda.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!