Treceți la conținutul principal

pirates are gay?

Pentru petrecerea / balul mascat de dieara ma imbrac ca un pirat ... dar toate outfiturile ies nitel gay ... asa ca intreb si eu populatia ... pirates are gay? ca aparent am potential destul de mare la un pirat gay .. uff

Avand in vedere ca de o ora jumatate probez prin casa diferite haine ... exact ca in filme .. tind sa cred ca o sa merg ca un pirat gay ... sau pur si simplu ca un pirat. 

ps. outfitul din poze este cel mai bine cotat pe scara gay ...

 
 
later edit: poze de la party

Comentarii

  1. sau pur si simplu ... the ultimate gay. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. niţel gay? hai mane, minti lumea?

    RăspundețiȘtergere
  3. bai bai .. stati ca inca lucrez la costum .. o sa fie ... legendary :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Teh Gay Pirate! You're doing it right! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. @criz nu are rost sa go half way ... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. manga pirate gay :)

    esti cool, doar ca trebuie sa te incrunti, piratii nu sunt senini ca pisicutele. trebuie sa fii mai incrancenat

    http://i31.photobucket.com/albums/c390/CreamyPudding/pirate_kitten_03.jpg

    RăspundețiȘtergere
  7. f cool, mergeam si eu daca stiam mai devreme. apropo ios fata si vreau sa ma imbrac ca pirat, does that make me gay?
    Si pune si un dala pe ochi, piratii chiori sunt mai sexy

    RăspundețiȘtergere
  8. Apai acolo singuri pe-o corabie...ce-or face? Exact ca la puscarie. Altul scapa sapunul pe jos, altul mai cu tupeu(capitanu) striga poruncitor:Da-te roata(sau 90 de grade, in functie de inteligenta piratilor) :))

    RăspundețiȘtergere
  9. La Boquita Maldita's ivil sis'22 septembrie 2008, 11:58

    nene...ala NU e un pirat outfit! reminds me more of broke back mountain :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…