talk like a pirate day - vinerea asta

Povestea e cam asa .. pe 19 septembrie este ziua internationala de vorbit precum un pirtat. Nu stiu de ce dar mie imi plac mult piratii asa ca ideea asta ma unge pe suflet. Metropotamul  are si o petrecere slash bal mascat unde accesul se face doar daca esti costumat ca un pirat sau o domnisoara in pericol ... nu conteaza sexul :))) Ma duc. Este cu confirmare sa stim si noi ce si cum.

Pe invita.ro avem si un concurs unde iti dam un papagal si o sticla de rom daca ne zici vreo recplica de agatat mai originala sau povestesti o situatie in care ai agatat sau ai fost agatat. Pana acum doar 2 sunt inscrisi si sunt fete deci pirati din toata lumea ... m-ati dezamagit.

Ne vedem vineri!

ps. am senzatia ca merge sa vii imbracat si ca un pirat informatic / secolul 21 ... acum depinde ce dvd-uri piratate ai si ce cd-uri cu muzica aduci la tine ca la radioul tau pirat ii place maneaua  :)))))

Petreceri: Metropotam va invita la petrecere de ziua piratilor

Comentarii

  1. Meebo stiu ca 2 ani la rand avea chestia asta implementata. Adica aproape orice scriai tu, la persoana cealalta ajungea textul transformat. Very funny and cool

    RăspundețiȘtergere
  2. arrrgh ... eu deja m-am antrenat saptamana asta :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!