traim prea mult ca nu mai avem pradatori naturali

Daca in epoca bronzului durata medie de viata era 18 ani ... acum s-a ajuns pe la 82 de ani (estimare pentru japonia 2008) ...ceea ce e cat se poate de bine ..nu? Am evoluat tehnologic de la puterea de munca de 0.25 cai putere la sute de cai putere ... dar in acelasi timp suntem din ce in ce mai dependenti de tehnologie pentru a realiza orice nimic (tu esti in stare sa aprinzi focul in padure fara ceva chibrit bricheta etc?).

Ideea e ca fara pradatori naturali tot ne reproducem si ne reproducem si din nefericire nu cei mai destepti si cu ceva material genetic superior  aleg sa faca 7-8 copii. Dar sa revenim la ideea care a nascut aceasta nevoie de scrijelit pe blog pe subiect. Se dau conducatorii de turma ... familie ... asociatie de bloc .. tara whatever. Din grupul ala ei trebuie sa fie the top dog. Nu? Doar ei conduc haita !

Politicienii in general sug rau de tot la asta ... nefiind in stare sa atraga admiratie din partea celor pe care ii conduc. Din cauza asta pot spune ca sunt fan Putin ... are prezenta aia de conducator si asta imi place foarte mult. Nu stiu mai nimic despre modul in care conduce tara dar are acel ceva care il scoate in fata drept conducator. Poate si din cauza asta e atat de iubit de catre popor.


In cealalta parte ... ca un exemplu la reproducerilor fara cap il avem pe Bush Jr care pare din ce in ce mai incapabil sa aiba grija doar de el .. dar apoi si de o tara. Intr-o parte avem un fost kgb-ist care face judo si merge la pescuit si vanatoare ... iar pe cealalta parte avem pe cineva care in cea mai neagra zi a tarii asteapta sa se termine povestea .. sau pur si simplu nu e in stare sa deschida o usa.


Anyway ... astazi Putin a mai facut un wow effect  .. intr`o vizita la o rezervatie de tigrii din siberia .. unul a scapat si a sarit sa atace niste reporteri ... Putin l-a impuscat cu un tranchilizant si i-a salvat pe aia. How Cool Is That? Parca chestii din astea ma astept sa le faca cel care ma conduce ... uf ..

Traim prea mult intr-o bula! Copii nostri isi savureaza copilaria intr-o mega bula ... care in acelasi timp e si lipsita de fun. Mami are grija sa nu se raneasca si sa se joace curat. Hai hai .. julituri vanatai si fracturi nu au stricat cand eram mici. Uite de exemplu ce bine am iesit.

Acum avem 10 ani si o ardem digital ... incercam sa agatam pe messenger .. oh crap. Ar fi atat de usor sa ne distram si sa ne ranim afara ... dar alegem sa stam in casa. Si e vina parintilor pentru asta. In fiecare zi la ora 10 in vacanta da`l afara din casa sau de ce nu-l trimiti undeva la tara? Pentru ca nu cred ca peste 10-15 ani o sa povesteasca bai cat de super tare a fost cand am agatat-o pe aia pe messenger sau cum i-a dat ala headshot la counter strike. Nu! O sa zica cum era sa ramana fara un deget cand s-a jucat cu tunul cu carbid.

Ah si pentru toti parintii carora le e frica ca ala micu o sa pateasca ceva ... materialul genetic cam e de la voi .. asa ca daca isi zboara un deget sau reuseste cumva sa se raneasca grav singur  ... intr-un mod foarte stupid ... ar trebui sa va ganditi ca poate family planning ... nu este denumirea unui canal tv.

Later Edit - Korn - Evolution via un cititor.

Comentarii

  1. Ah, damn, tocmai mi-am adus aminte de momentul când am încercat să văd ce zdrangăne pe fundul unui recipient care mirosea puternic a benzină folosind un chibrit (pe la 7 ani or smthg). Cre' că de aia am sprancene stufoase acu' :D
    Noroc că la vârsta aia aveam reflexe bune că minte mai puţin...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca habar nu ai cum isi conduce tara ar trebui sa fii mai rezervat in privinta lui putin. poate ai auzit si tu povesti despre manevrele comunismului pe vremea lui ceasca; o inscenare care sa-l puna pe putin intr-o lumina favorabila e o nimica toata pentru mother russia - parerea mea! plus ca aveau nevoie de stiri pozitive, asta e clar

    RăspundețiȘtergere
  3. chestia asta a devenit un mic cliseu... cu toti stim lucrurile astea, dar nimeni nu face nimic, in schimb aratam cu degetul. Saru'mana !
    Mihai you... never mind @-|.

    Articolol asta are cumva legatura cu melodia/videoclipul evolution de la korn ?

    http://www.youtube.com/watch?v=VntFEWF8I8A

    RăspundețiȘtergere
  4. @mihai - cum isi conduce tara ca sunt curios? oricum nu despre asta era vorba. Eu vorbeam despre prezenta ... in amblele cazuri si Putin si Bush Jr nu ma intereseaza cum isi cond ei tarile pentru ca nu observ cum ma afecteaza asta direct. Indirect e alta problema dar nu stresez cu asta.

    @anonim - nu stiam de melodie (me blushes) dar se muleaza perfect si cred ca o pun in insemnare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iepurii or sa se inmulteasca pana la refuz si o sa ne manance noua toate resursele de hrana si dupa aia sobolanii or sa ne roada toate cablurile posibile pentru ca sunt niste animale asa dragute si "de ce sa le omoram, tati? uite ce frumoase sunt"

    Fucking hippies..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!