alaska noul pamant romanesc.

Prmiti azi prin posta un plic cu o reclama la noile oferte romtelecom ca deh ... ne duc dorul de cand i-am parasit. Intre doua scuze si niste fraze de pr apare si fabuloasa oferta. Cel mai mic tarif pentru a suna pe mobil de pe fix : 7 euro centi . Fara tevea. Oke ... suna rezonabil. cred. Intorc foaia si citesc despre abonamentul cu minute internationale ... 2.7 euro centi pe minut catre retele fixe din UE si fixe plus mobile din USA si Canada.

Adica sa sun pe bunica in Alaska pe mobil e de 2.6 ori mai ieftin decat sa sun un prieten in Bucuresti? Hmmm oke oke .. poate au preturi diferite abonamentele? .. nu. Sunt la fel de excesiv de scumpe Aproape 10 euro fara tevea. La ambele primesti 60 minute inclusa .. unul pe mobil si altul internationale ... aproape aceasi mancare de peste.

Da stiu ... VoIP probabil ...dar nu prevad un viitor prea stralucit romtelecomului. La aceasi bani primesc mobilitate si internet cam la fel de rapid ca cel oferit de ei. Anyway cam asta doream sa zic .. am ramas nitel socat cand am citit si a trebuit sa confirm ca nu e o greseala grosolana de tipar. Nu e ... asa apre si pe site.

Btw cat de webmaster trebuie sa fii ca www.romtelecom.ro si romtelecom.ro sa duca in acelasi site?

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!