deci imbecilitate la rang de arta

Am si eu un fix mai mult sau mai putin real: nu scuipa in ciorba pe care tocmai o mancai. Are cat de cat logica nu? Of ... cat urasc sa explic. Sunt tot felul de concursuri dubioase sau nu .... cu tot felul de jurati. Automat -parca e si o lege a lui murphy- unul din jurati trebuie sa isi umple frigiderul cu carne ... dar nu asta e ideea. Ce e in spatele acestui post este o inconfudabila dovada de imbecilitate de care unii dau dovada.

De ce participi la un concurs unde juriul nu te coafeaza ca ar avea expertiza sau pur si simplu au habar despre ceea ce jurizeaza? Un mini scandal recent mi-a adus aminte de aceasta problema existentiala a mea. De ce sa faci asta? Ai ales sa participi (cam asa este in general) si acum cand nu ai castigat (a nu castiga este o parte imperativa din poveste )... flegmezi in stanga si in dreapta ca o vrabiuta ranita (aluzie la povestioara aia puiul din clasa intai la care am lacrimat indelung).

Hai hai .. daca tot erai sigur ca retardul ala sau idiotii aia din juriu te va sabota ... de ce te-ai m-ai deranjat sa participi? Involuntar i-ai acordat importanta si autoritate. Personal consider ca este doar vina ta. Macar asumati-o si nu te mai plange. Vedem si noi niste cohones? Cred ca ... e mai cool sa te dai ranit decat sa nu participi si sa o arzi anonim.

Sunt unele chestii care nu se fac pentru notorietate ... si tam tamul asta otevist e unul dintre ele.

Comentarii

  1. Daca vorbeai de celmaitaredinparcare, esti sigur de faptul ca era convins ca "idiotii aia din juriu il vor sabota" ?
    Naspa fraza...asta e...

    RăspundețiȘtergere
  2. inscris la concurs ... vazut juriul ... ramas in concurs ... cand nu castiga injura juriul ca erau o gasca de incompetenti care il urasc si de aia a pierdut ca sunt interese la mijloc... deci? a descoperit atunci asta sau o stia dinainte?

    RăspundețiȘtergere
  3. idi cand omu isi stie lucrarile, e capabil, e 100% sure ca nu mai exista nimic lafel cu ceea ce a creat/facut el atunci fii sigur ca nu ramane decat varianta asta, si din cate am observat eu au fost multe "verze" aruncate la bataie doar pe post de "inlocuitor", mie unu inafara de Vexio... n-am vazut nimic special, restul au fost de umplutura si totusi, umplutura a castigat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!