Treceți la conținutul principal

un nihasa nitel mai eco

 
nu mai stiu de la cine am gasit poza asta ... dar ce sa zic .. webstock 2008 .. eu eco

Comentarii

  1. haha si eu i-am luat lu mitch unu...bravo epu acum sper ca nu o sa mai arunci chistoacele pe jos!!

    RăspundețiȘtergere
  2. NIHASA NU ARUNCA CHISTOACELE PE JOS!!!! NEVER!!!!
    Instead, he's collecting them; store them where he keeps all his stuff... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. se vede cine ma cunoaste ... @blegoo nu @mel

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) da aici ai dreptate @blegoo

    RăspundețiȘtergere
  5. poza asta imi dovedeste inca o data cat de nedreapta este viata. o fi bine sa ai un par atat de des??

    RăspundețiȘtergere
  6. @silvia .. chill e doar o peruca ... and i lol`d

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai putea sa incepi prin a renunta la fumat.Respekt!

    RăspundețiȘtergere
  8. @cainele si tu sa nu mai mergi cu masina .. gen

    RăspundețiȘtergere
  9. asa :) o sa ma consolez cu gandul ca e o peruca. de fapt ai chelie. nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @tot ce e posibil .. doar nu o sa crezi acum ceva ce scrie pe internet ... geeez :)

    RăspundețiȘtergere
  11. sufar de naivitate acuta. cred orice.

    RăspundețiȘtergere
  12. @silvia ... uf ... la un momentdat ... o sa faci un baiat foarte fericit :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Auzi, da' cutia aia din mana ta? Aia strica mediul inconjurator cel mai tare, de la procesul de fabricatie pana la deseul pe care-l constituie dupa ce-o arunci. Huo!:)

    RăspundețiȘtergere
  14. aluminiul ala chiar e reciclabil all the way

    RăspundețiȘtergere
  15. Gata cu minciuna Epu te-am prins

    RăspundețiȘtergere
  16. Ah da. A venit o amica disperata la mine tipand: stiu ca tu citesti bloguri si stiii!
    Si mi-a dat link la poza asta sa ii spun "cine e tipu ala bun". Amica mea are 15 ani:|
    Concluzie, eco ne-eco, corupi minore!:))

    RăspundețiȘtergere
  17. mai bine spus le fur inima ... nu corup .. ca nu fac niciun demers :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…