coca cola zero - quantum of solace ... fail

Asta seara am fost la avanpremiera vip a ultimului film cu jame bond (quantum of solace) si pot spune ca fost o experienta unica (cum de altfel am fost si avertizati inainte sa inceapa filmul):

  • a fost la noul mall din rahova care btw cred ca e noul standard in cocalarasenie
  • am ajuns la 8 cum de altfel era si invitatia dar abia pe la 9 au inceput niste spectacole artistice de pregatire
  • spectacole care btw erau destul de iritante dupa ce ai stat in picioare o ora si cu haina pe brat
  • evident ca nu au improvizat o mica garderoba pentru cocktail party .. gege
  • la 9:40 or so un nenea ni s-a adresat spunand ca o sa fie o experienta unica ... cinematograf digital cica.
  • aparent kicks ass la tot ce stiam noi despre cinematografe si calitate dvd .. hd and all others
  • la ora 11 sharp filmul a freezuit! aparent era o problema cu cheia de siguranta a rolei si se rezolva in 10 minute
  • dupa 15 minute ni se spune ca bla bla bla suntem pur si simplu incompetenti (eh asta poate am bagat eu de la mine) si ca filmul nu mai poate fi reluat ... deci duceti-va acasa
  • personal gasesc asta ca o foarte buna strategie de marketing: iti creeaza asteptari exagerate (gen sa vezi filmul pana la capat) si apoi te trimite acasa ... pai cum naiba sa nu te duci a doua zi sa vezi tot filmul?
  • concluzionand ... cinematograf digital = noul culeanu pentru masele de oi.
  • ma duc maine sa vad finalul? imediat ... mai stau sa vad prima jumatate din film ca poate prima oara nu am inteles-o ... deh sunt mai greu de minte asa. 
  • epic digital FAIL? ... yap
[late edited] - aparent dupa 2 ore de asteptare au fost in stare sa dea drumul la film ... un film care are 106 minute adica <<< 120 minute. Oricum nu as fi asteptat 2 ore sa vad ultimile minute din film. Dar cica din 2 sali semi pline de cinematograf ... au ramas 30 oameni. A mai scris si zoso despre eveniment ...

later later edit: 

Author: adler
Comment:
pentru a rula filmul organizatorii au avut nevoie de parole speciale anti-piraterie, parole care functionau doar intre orele 21-23 (cand era progrmat filmul sa ruleze). Cand s-a facut ora 23 parolele au expirat iar filmul a fost oprit. Nu mai aveau alta alternativa decat sa trimita publicul acasa. Rusinos.

Cu alte cuvinte daca incepeau la ora 8 cum era in plan ... pana la noua isi faceau treaba cu spectacolele si apoi se putea vedea filmul linistit. Bravo.

Comentarii

  1. Dupa care se mira de ce le dam jos de pe torente.

    Am vrut sa merg la Shrek 3 la cinema. Mi-am zis ca asa e corect. Dupa care am vazut ca e dublat in romana la cinema. Intrucat nu as baga mana in foc ca niste actorasi romani sunt mai amuzanti decat mike myers, mi-am zis "hai acasa, il luam de pe net". Bine ca nu am mers, pentru ca la cat de execrabil este filmul ala, la final o strangeam pe casiera de gat sa-mi dea banii inapoi.

    Dar o sa ma duc la cinema sa vad Wall-E si Burn after reading. Le-au vazut altii inaintea mea. Suficienti cat sa am incredere ca nu dau banii degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Care a fost pretul biletului?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!