fugly

Fost aseara in Control Club si pot spune ca in viata mea nu am vazut atat de multi oameni urati la un loc. Incredibil ... ma uitam insistent prin jur odata ce mi-am dat seama ... doar sa ma conving ca totusi nu este asa. Vasta majoritate ... F-ugly. Si ca tot veni vorba de fete urate .. voi stiti unde gasesti cel mai usor o aventura de o noapte? Aparent in cluburi noaptea tarziu - link.

Si atunci ce naiba sa cauti in cotnrol cand fetele sunt asa de terminate? Nu sunt rau sau exigent .. dar asta e adevarul. Minore urate ... ma jur ca nu stiam ca vin si in extraoptiunea asta. Ce naiba se intampla? E de la criza? Asta de fapt e criza? Minorele nu mai sunt hot? Sunt confuz.

Comentarii

  1. imi aduc aminte o calatorie cu taxiul de acum un an cred. de ce? soferul mi-a zis o replica senzationala. vorbea despre fetele romance din ziua de azi si spunea asa: domne, matale ai vazut ca fetitele astea sunt din ce in ce mai micute, mai indesate si mai uratele la fata? ce se intampla domne cu ele? mananca eronat, nu-s iubite coerent sau se chinuie ele sa fie din ce in ce mai urate?! si lasa-ma domne cu esentele tari in sticle mici...

    RăspundețiȘtergere
  2. asta cu iubite coerent e de tinut minte :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Du-te prin Iron City, la folkaiala, daca vrei sa vanezi minore. Bine, nu pot garanta ca sunt mai acatarii, dar macar schimbi peisajul. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frank Vandenbroucke27 noiembrie 2008 la 19:53

    NU!! STAI!!! Nihasa, nu!!! Viata merita traita si fara minore! Lasa cutitul de la vena!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu de unde pana unde sunt toate indesate ca eu le vad pe toate paluge si desirate.....acum depinde de subconstientul fiecaruia....poate pentru ca sunt eu oarecum obsedata de faptul ca sunt prea inalta si numai fetele inalte imi atrag privirea....faza asta imi aduce aminte de problema cu diferenta prea mica de inaltime intre fostul si mine....si atunci vedeam doar cupluri de-o inaltime ea fara tocuri...cred ca depinde de ce gandesti....come to think of it cred ca baietii mai degraba sunt din ce in ce mai mici....:D....i'm confused

    RăspundețiȘtergere
  6. Subscriu. Am fost in Control pentru ca erau niste prieteni pe acolo (vreo 2 tipi plecati si ei la agatat) si m-am ingrozit. Pe langa faptul ca toata lumea era urata, mai erau si niste ciudati. Nu-mi plac nici cluburile de genul Bamboo sau Kristal, dar, Dumnezeule mare, e creepy locul ala! N-am de gand sa mai calc vreodata pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. wtf parca minorele erau un mare nu pt tine... :| tsc tsc

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai in conditiile astea de uratenie extrema ... normal ca e un mare nu.

    Dar sa gandim constructiv .. in vreo 3-4 ani minorele de azi vor ajunge majorele de maine. Si sincer nu cred asta cu puiul cel urat - lebaduta.

    RăspundețiȘtergere
  9. god loves ugly, spunea cineva care stia. Parol :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!