Treceți la conținutul principal

tu ai manca pizza cu sarmale?

Tocmai am primit un comunicat de presa de la o anumita companie ce livreaza pizza acasa in care mi se spunea despre noul sortiment de pizza ce il scot astazi: pizza cu sarmale! Momentul in care am citit asta a fost wtf!!? si apoi m-am gandit ca au pus titlul asta doar sa ma faca sa citesc emailul. Nu! Chiar lanseaza pizza cu sarmale.  Dintre miile de chestii pe care le-as fi pus pe o pizza ... sarmalele sunt chiar pe ultimul loc.

Hai sa ne gandim nitel - cu ce merg sarmalele? smantana si mamaliguta. Ce are o pizza pe ea? Lipie si suc de rosii. O potrivire gen baba si mitraliera. Sunt curios ce gust are ... si 28 lei e o suma destul de mica pentru o asa delicatete. Acum ma uit si la ingrediente ... chiar nu mi se pare ca merg combinate asa : sarmale, porumb, ardei iute, ceapă şi seminţe de mărar.


Sincer preferam o pizza cu mici sau carnati de plescoi ... aia nu suna asa de ciudat si total incomestibil. Plus ... ma gandesc ce fel de om ar comanda o mancare cu specific international dar cu toppingul de baza pur romanesc.  Poate genul care o sa-mi umple partia la iarna cu pungi? Ala care asculta un anumit gen muzical la telefon in mijloacele de transport in comun? Tunning extrem la logan.

>Nu stiu ce sa mai zic ... tu ai manca pizza cu sarmale?

Comentarii

  1. Eu as lansa pizza cu piftie. O intrece pe asta cu sarmale de departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. "cu toppingul de baza pur romanesc."

    Intraba un polonez sau un ungur ce este mancare traditionala la el... (guess what: tot sarmale)

    pur romanesc :) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim .. pleaca mah de aici ca asa e vorba de toate tarile fostului imperiu otoman.

    dar ideea e ca este vorba de un topic de baza pur romanesc. Ai mai auzit tu de pizza cu sarmale in alta tara?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu si nu si nu...sarmalele is bune numa in seara de craciun, in rest is bune numa ca tin de foame, da pizza...no way

    RăspundețiȘtergere
  5. eu as incerca - jerry's fac pizza foarte buna, sigur au gandit ei ceva. si daca nu mi-ar place, nu as mai lua a doua oara. nu consider asa un sacrilegiu ca a combinat sarmalele cu pizza - probabil asa 'deschide ochii' la cei care mananca doar pizza :) in topul meu al mancarurilor ar fi mancarea ungureasca si romaneasca

    RăspundețiȘtergere
  6. Pizza cu mici exista in oferta unei pizzerii din Buftea (Pizzeria Romana)

    RăspundețiȘtergere
  7. Întreaba-l pe Bobby, ca lui i-au si trimis!

    RăspundețiȘtergere
  8. thanx 4 the tip, am comandat azi doua si am facut sampling la birou. mie personal mi se pare foarte buna, atat ca idee cat si ca gust. pacat ca in loc de mamaliga i-au pus porumb de la cutie, dar in rest e castigatoare imho.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hm...suna ciudat. Cam la fel de ciudat ca atunci cand am fost in Italia si am mancat pizza cu vinete. Nici aia nu-mi suna prea imbietor,dar s-a dovedit a fi buna pana la urma. Si totusi nu cred ca m-as incumeta sa gust. Prefer variantele "traditionale" de pizza. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @clarisa - aia de la jerrys nu ma stiu unde stau si as prefera sa ramana asa ... chiar nu stau atat de mult acasa incat sa primesc pizze gratuite ... sa duca la metropotam daca vor sa ma prinda :)

    @fry - thank u for feedback :)) o sa incerc si eu zilele astea.

    @anonim - pizza cu mici? nume loc si adresa !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. pizza ramane pizza fara cacaturile astea numite sarmele care nu imi plac chiar deloc

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.pizzeria-romana.ro/

    Pizza "Buftea" con Mici :)

    RăspundețiȘtergere
  13. pizza cu sarmale!??..ma intreb ce parere ar avea italienii despre chestia asta :D:-? Anyway,suntintr-adevar interesante inovatiile unora for ads..Gandeste-te altii numai la gandul ca ar exista asa ceva devin curiosi:"Cum?Unde se mananca sa ceva?Cat costa?".....si de ce nu?la urma urmei e pizza cu sarmale nu?....foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  14. da de-o ceafa cu garnitura de mici ce ziceti? pt o revergorare asa ca la romani

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…