Treceți la conținutul principal

tu ai manca pizza cu sarmale?

Tocmai am primit un comunicat de presa de la o anumita companie ce livreaza pizza acasa in care mi se spunea despre noul sortiment de pizza ce il scot astazi: pizza cu sarmale! Momentul in care am citit asta a fost wtf!!? si apoi m-am gandit ca au pus titlul asta doar sa ma faca sa citesc emailul. Nu! Chiar lanseaza pizza cu sarmale.  Dintre miile de chestii pe care le-as fi pus pe o pizza ... sarmalele sunt chiar pe ultimul loc.

Hai sa ne gandim nitel - cu ce merg sarmalele? smantana si mamaliguta. Ce are o pizza pe ea? Lipie si suc de rosii. O potrivire gen baba si mitraliera. Sunt curios ce gust are ... si 28 lei e o suma destul de mica pentru o asa delicatete. Acum ma uit si la ingrediente ... chiar nu mi se pare ca merg combinate asa : sarmale, porumb, ardei iute, ceapă şi seminţe de mărar.


Sincer preferam o pizza cu mici sau carnati de plescoi ... aia nu suna asa de ciudat si total incomestibil. Plus ... ma gandesc ce fel de om ar comanda o mancare cu specific international dar cu toppingul de baza pur romanesc.  Poate genul care o sa-mi umple partia la iarna cu pungi? Ala care asculta un anumit gen muzical la telefon in mijloacele de transport in comun? Tunning extrem la logan.

>Nu stiu ce sa mai zic ... tu ai manca pizza cu sarmale?

Comentarii

  1. Eu as lansa pizza cu piftie. O intrece pe asta cu sarmale de departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. "cu toppingul de baza pur romanesc."

    Intraba un polonez sau un ungur ce este mancare traditionala la el... (guess what: tot sarmale)

    pur romanesc :) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim .. pleaca mah de aici ca asa e vorba de toate tarile fostului imperiu otoman.

    dar ideea e ca este vorba de un topic de baza pur romanesc. Ai mai auzit tu de pizza cu sarmale in alta tara?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu si nu si nu...sarmalele is bune numa in seara de craciun, in rest is bune numa ca tin de foame, da pizza...no way

    RăspundețiȘtergere
  5. eu as incerca - jerry's fac pizza foarte buna, sigur au gandit ei ceva. si daca nu mi-ar place, nu as mai lua a doua oara. nu consider asa un sacrilegiu ca a combinat sarmalele cu pizza - probabil asa 'deschide ochii' la cei care mananca doar pizza :) in topul meu al mancarurilor ar fi mancarea ungureasca si romaneasca

    RăspundețiȘtergere
  6. Pizza cu mici exista in oferta unei pizzerii din Buftea (Pizzeria Romana)

    RăspundețiȘtergere
  7. Întreaba-l pe Bobby, ca lui i-au si trimis!

    RăspundețiȘtergere
  8. thanx 4 the tip, am comandat azi doua si am facut sampling la birou. mie personal mi se pare foarte buna, atat ca idee cat si ca gust. pacat ca in loc de mamaliga i-au pus porumb de la cutie, dar in rest e castigatoare imho.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hm...suna ciudat. Cam la fel de ciudat ca atunci cand am fost in Italia si am mancat pizza cu vinete. Nici aia nu-mi suna prea imbietor,dar s-a dovedit a fi buna pana la urma. Si totusi nu cred ca m-as incumeta sa gust. Prefer variantele "traditionale" de pizza. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @clarisa - aia de la jerrys nu ma stiu unde stau si as prefera sa ramana asa ... chiar nu stau atat de mult acasa incat sa primesc pizze gratuite ... sa duca la metropotam daca vor sa ma prinda :)

    @fry - thank u for feedback :)) o sa incerc si eu zilele astea.

    @anonim - pizza cu mici? nume loc si adresa !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. pizza ramane pizza fara cacaturile astea numite sarmele care nu imi plac chiar deloc

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.pizzeria-romana.ro/

    Pizza "Buftea" con Mici :)

    RăspundețiȘtergere
  13. pizza cu sarmale!??..ma intreb ce parere ar avea italienii despre chestia asta :D:-? Anyway,suntintr-adevar interesante inovatiile unora for ads..Gandeste-te altii numai la gandul ca ar exista asa ceva devin curiosi:"Cum?Unde se mananca sa ceva?Cat costa?".....si de ce nu?la urma urmei e pizza cu sarmale nu?....foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  14. da de-o ceafa cu garnitura de mici ce ziceti? pt o revergorare asa ca la romani

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

StarCraft Remastered se lansează la vara

Pe vremea mea, drama băieților de școala generală era că fetele din clasă nu prea se uitau la noi. Băieții de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ăsta s-a schimbat prin clasa a 8-a când toți ne-am înălțat și practic au început să se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea târziu.

În '98 când se întâmpla asta, apăruse StarCraft și primele net cafe-uri de prin București, iar toată atenția noastră era captată de acest joc. În fiecare clipă din zi doar asta vorbeam: terrani, protoși și zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer. Nici nu aveam calculator acasă pe vremea aia, dar after school-ul îl petreceam în net cafe-uri - fie jucând, fie uitându-mă la alții cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, îmi luam bătaie cu o precizie elvețiană. Poate și din cauză că singura strategie pe care o aplicam era să îmi fac turrele - câmpuri întregi de turrele, iar mârlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibi…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…