Treceți la conținutul principal

unde dracu sunt extraterestrii astia?

Nu e vorba de fotbal .. sau aia erau galactici? ah oricum nu conteaza. Puteti sa plecati acum daca asta ati crezut initial. Sa revenim la mica mea frustrare. In trecut orice terchea berchea cu un jeg de camera facea o filmare a unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN / UFO). Filmarea in sine fiind o boratura obscura cu 3 luminite ce se plimbau acolo in cadru. Bun .. deci tehnica nu prea ajuta si nici nu aveau toti.

DAR ... lucrurile s-au schimbat .. Progres tehnologic. Mai toata lumea are un telefon cu o camera de 2mp care poate sa filmeze. Camere foto cu zeci de mega pixeli. Camere video bunice ... toate astea sunt la indemana oricui. Dar la ce bun? Avem ceva filmari reale cu ozn-uri? Nimic.

FAIL FAIL FAIL. Pai e posibil asa ceva? Extraterestrii sunt timizi? Pentru ca statistic vorbind .. acum avem mai multe sanse sa scoatem o filmare decenta cu un ozn. Nicio problema .. continuam!

Mie mi se pare imposibila chestia asta. Chiar astia s-au plictisit de noi sau am ajuns o turma de oi care nu se mai uita pe cer? Acum ca am "zis" asta cu voce tare incerc sa imi aduc aminte cand m-am uitat ultima oara in sus pe cer deasupra capului si nu as putea sa dau un raspuns exact. Cu toate astea de la voi aveam ceva pretentii.

Caut si eu ca tot omul pe youtube dupa ufo si tot ce gasesc sunt fake-uri facute in maya/vue6 infinite (niste program).

Sunt dezamagit ... si e cam cum ar zice comentariul asta ...

Seeing cool animations like this makes seeing the real thing disappointing.
Inchei cu cel mai cunoscut filmulet cu un ozn de pe youtube ...  fake btw.



Comentarii

  1. Cum nu sunt ? Daca dai un search o sa vezi mii.
    http://www.descopera.ro/dnews/3354320-cele-mai-clare-imagini-video-ale-unui-ozn

    RăspundețiȘtergere
  2. e..incearca si tu sa filmezi noaptea cu ce camera video vrei un...sa zicem elicopter care zboara la 200 de m inaltime.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ziua sau mai pe inserat nitel astia nu vin niciodata?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…