unde dracu sunt extraterestrii astia?

Nu e vorba de fotbal .. sau aia erau galactici? ah oricum nu conteaza. Puteti sa plecati acum daca asta ati crezut initial. Sa revenim la mica mea frustrare. In trecut orice terchea berchea cu un jeg de camera facea o filmare a unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN / UFO). Filmarea in sine fiind o boratura obscura cu 3 luminite ce se plimbau acolo in cadru. Bun .. deci tehnica nu prea ajuta si nici nu aveau toti.

DAR ... lucrurile s-au schimbat .. Progres tehnologic. Mai toata lumea are un telefon cu o camera de 2mp care poate sa filmeze. Camere foto cu zeci de mega pixeli. Camere video bunice ... toate astea sunt la indemana oricui. Dar la ce bun? Avem ceva filmari reale cu ozn-uri? Nimic.

FAIL FAIL FAIL. Pai e posibil asa ceva? Extraterestrii sunt timizi? Pentru ca statistic vorbind .. acum avem mai multe sanse sa scoatem o filmare decenta cu un ozn. Nicio problema .. continuam!

Mie mi se pare imposibila chestia asta. Chiar astia s-au plictisit de noi sau am ajuns o turma de oi care nu se mai uita pe cer? Acum ca am "zis" asta cu voce tare incerc sa imi aduc aminte cand m-am uitat ultima oara in sus pe cer deasupra capului si nu as putea sa dau un raspuns exact. Cu toate astea de la voi aveam ceva pretentii.

Caut si eu ca tot omul pe youtube dupa ufo si tot ce gasesc sunt fake-uri facute in maya/vue6 infinite (niste program).

Sunt dezamagit ... si e cam cum ar zice comentariul asta ...

Seeing cool animations like this makes seeing the real thing disappointing.
Inchei cu cel mai cunoscut filmulet cu un ozn de pe youtube ...  fake btw.



Comentarii

  1. Cum nu sunt ? Daca dai un search o sa vezi mii.
    http://www.descopera.ro/dnews/3354320-cele-mai-clare-imagini-video-ale-unui-ozn

    RăspundețiȘtergere
  2. e..incearca si tu sa filmezi noaptea cu ce camera video vrei un...sa zicem elicopter care zboara la 200 de m inaltime.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ziua sau mai pe inserat nitel astia nu vin niciodata?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

viteza medie in oras .... 10km/h

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

Generator de nume de cocalari!