i can has nintendo fingers

In acest weekend prelungit am exagerat nitel cu jucatul pe wii si mai ales cu jocul Super Smash Bros. Brawl. Incredibil ce au reusit cei de la nintendo sa faca cu wii-ul si mai ales cu jocul asta. Vremurile alea de *insert coin* si jucat cu prietenii pot spune ca sunt demne reprezentate de nintendo wii. Super fun jocul si incredibila cata adrenalina poate sa genereze prin simpla competitie cu alti doi-3-sau chiar patru prieteni pe care ii ai langa tine.

M-am simtit ca un copilas care se juca mortal kombat ... doar ca era vorba de un alt nivel. Jocul este genial .. foarte alert ... extrem de competitiv dar in acelasi timp foarte dragalas asa ca iti este imposibil sa te enervezi cand prietenul tau castiga cu pokemonul pikaciu sau cum naiba se scrie. Are toate ingredientele de a te face sa razi cu lacrimi. Uf .. abia astept sa ma mai joc .. dar asta abia cand imi trece durerea buricelor degetelor (nintendo fingers) ca altfel rezultatul se vede cand tastez.

Bonus .. trailerul jocului.

Comentarii

  1. iti trebuie conditie fizica pt WII

    RăspundețiȘtergere
  2. eh nu neaparat, oricum e super fun wii-ul la petreceri, nici nu iti trebuie vreun joc neaparat, merge si wii sports-ul classic :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!