mai stiu fetele din ziua de azi sa gateasca?

Ce naiba se intampla cu societatea asta? Ce atata emancipare a sexului frumos? Cum sa mai fii misogin si sa zici ca rolul unei femei e la cratita cand saracele nu stiu sa gateasca? Aseara vrand nevrand am facut si un sondaj ... fetelor .. stiti sa faceti foetaj? De ce foetaj? De revelion vrem sa simtim si noi ca este sarbatoare. Asta se poate realiza doar cu mirosul imbietor al unui foetaj. Dar stiu fetele sa faca? Desigur ca nu ... mai stramba si din nas cand zici ca vrei foetaj.

Bun ... nu avem foetaj dar putem sa avem alta mancare ... pai nu. Nu stie sa gateasca. S-a dus naiba vorba aia din popor ca drumul cel mai scurt spre inima unui barbat e prin stomac. Cum sa ajungi asa cand nu poti sa gatesti? Ma ingrijoreaza viitorul nostru ca specie umana ...ce vom manca? Junk food? La restaurant in fiecare seara? Ma indoiesc ca multi isi vor permine.

Asa se naste o natie obeza ... funk food ftw  ... si e doar vina voastra fetelor.

ps - mi-am adus aminte de o faza vazuta mai demult pe net ... iti arata un colaj cu mai multe culturiste si titlul era : Dar cat de grea poate sa fie o cratita?

Comentarii

  1. Pai treci tu la cratita si fa-ne o transmisie in direct, ca sa aflam cu totii cat de greu e. :D

    BTW, foetajul se cumpara gata congelat de la oric supermarket. Tre sa fii dus cu sania sa-l faci singur. Dureaza 2 ore.

    http://retete-culinare.freshinfo.ro/retete/culinare/dulciuri/aluaturi/53312040/aluat_frantuzesc.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei mai buni bucătari sunt tot bărbații. De ce nu încerci tu să faci foetaj? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bai deci nu ati inteles nimic .... sa zicem ca in noaptea de revelion o sa avem alte prioritati nitel mai ... lichide.

    RăspundețiȘtergere
  4. ba bineinteles ca stiu sa gateasca! specie pe cale de disparitie, dar inca exista..

    RăspundețiȘtergere
  5. i luv jamie oliver and i m cookin 2.

    RăspundețiȘtergere
  6. mda...momentan ma lupt cu un curcan de peste 10 kg...la cuptor...:)) Deci da; stiu sa gatesc la cei 23 de ani ai mei; dar asta nu inseamna ca m-am baricadat in bucatarie;

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu una stiu gati binisor si o fac adeseori. Inteleg ca barbatii au aceasta pretentie, printre altele. Vorba ca marii bucatari sunt barbati se refera la aia "de firma". La casa omului, tot femeia-i cea priceputa.

    A! E "foietaj". Am inteles, nu ai indeletniciri casnice, dar nici intelectuale?
    Zici si "ghiuveta"? "Nastor", "use", "tigare"?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @clarice - e de apreciat efortul si nevoia de umflat pieptul ... dar intelectual nu era cuvantul pe care il cautai ... ci agramat. Exista o diferenta subtila pe care ti-o voi sopti la ureche in timp ce iti tavalesti sanii prin faina :)

    RăspundețiȘtergere
  9. E, faina! Total mess, wtf.
    Vezi ca n-ai nici stil?! Zii si tu... frisca, sa fie cliseu!

    Asa-s eu, carcotasa, but I mean no offence, really :)

    RăspundețiȘtergere
  10. multe lucruri bune sunt destul de murdare./

    RăspundețiȘtergere
  11. lol
    foetaj
    de cand nu am mai auzit cuvantul asta :))

    ps: nu, nu stiu sa fac nici io

    RăspundețiȘtergere
  12. cineva duce lipsa :D si de "foetaj" si de femei :) . tsc tsc :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ele nu sunt in stare de foetaj poate le poti invata tu :-" ... cel putin femeia ta ar putea invata de la tine sa faca foetaj daca tot vrei asta :P

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim - bai cum le cunosti tu pe toate ...

    @grim cris - nu asta era ideea de baza.

    RăspundețiȘtergere
  15. bre, eo nu stiu sa fac foetaje (inca), dar la fripturi, tocanite si ciorbe cu perisoare n-are nimeni ce sa-mi reproseze :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Credeam ca sarmalele sunt baza de sarbatori :P

    RăspundețiȘtergere
  17. iti dau o explicatie logica de ce fetele tinere si femeile nu prea le au cu bucataria, in comparatie cu mamele sau bunicile. pentru ca se marita din ce in ce mai tarziu si se stabilesc la casa lor. pana atunci gateste tot mama, bunica, matusa, etc.
    acum 30 de ani o femeie de 25 de ani era maritata cu copil, normal ca stia sa gateasca si sa faca toate bunatatile.

    RăspundețiȘtergere
  18. Exact, care e legatura intre foetaj si revelion? De cand asocierea asta? Adicatelea, daca miroase a foetaj in casa e neaparat revelion? Si daca e revelion, tre' sa fie foetaj in casa? Asta e o traditie romaneasca? Sau o asociere personala?

    RăspundețiȘtergere
  19. @thcgirl77 pai sa puna mana sa invete .

    @anonim ... DA.

    RăspundețiȘtergere
  20. Auzi Nihasa, and all you Dicks out there, vrei "foetaj"?? FA-TI!!!Sau nu esti programat genetic sa invarti in mamaliga? ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. @anonim ... vezi fata .. unii sunt programati genetic sa gandeasca si sa gaseasca pe cineva care sa le faca :))

    RăspundețiȘtergere
  22. ...auzi bah...ai dreptate, ur Mommy va fi intotdeauna acolo pt tine :D

    RăspundețiȘtergere
  23. ah .. intram in jocul stupid cu mamele ... oke

    @anonim - nu doar mama mea ... ci si mama ta o sa fie intotdeauna langa mine :)

    RăspundețiȘtergere
  24. so relax u're safe, nu cred ca este cazul sa te erijezi in criticul tarelor feminitatii nowadays...dar e blogul tau asa ca fii cat de misogin vrei, no one cares anyway ;) peace

    RăspundețiȘtergere
  25. dap .. un ilustru necunoscut misogin ... iti sai seama ce realizare am facut daca ai comentat la un no name din asta? :)))

    RăspundețiȘtergere
  26. (that was sooo second grade of you :))) )

    RăspundețiȘtergere
  27. Well i actually meant it!!...Fine, do you have a sister? :p

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu iti permiti cam multe? Hai sa terminam acest joc.

    RăspundețiȘtergere
  29. nu stiu sa gateasca... dar stiu sa suga

    RăspundețiȘtergere
  30. @andrey91 ... inteleg ca esti mai tinerel ... si usor de impresionat .. dar nici macar aia nu s-a schimbat de cateva mii de ani.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sunt foarte de acord cu articolul. Ma gandesc cu groaza cand o sa ma insor si nu o sa aiba cine sa-mi gateasca o mancare sanatoasa, ca mc-urile si kfc-urile o sa ne omoare. Si daca zici ca femeia trebuie sa gateasca sar toate in cap ca esti misogin, ca ele sunt femei de cariera, etc.... ce a ajuns lumea asta. Tot noi o sa trebuiasca sa stam si cu copiii in concediu de ma/paternitate? N-o vrea sa-si nastem noi? :D

    RăspundețiȘtergere
  32. Vai doamne! Femeile stiu sa gateasca, e ceva genetic doar ca la multe din ele gena respectiva e inactiva pentru ca au ajuns femei de cariera, preocupate cu chestii ceva mai importante decat invartitul in cratita. Si daca tot e sa aruncam cu pietre hai sa ne luam si sexul tare care a ramas tare doar in pantaloni si cam atat. faceti si voi un sondaj referitor la cum sunt barbatii din ziua de azi comparativ cu cei de acum 30 de ani. Ce aspiratii au astia de acum fata de cei de atunci? Nu prea ii poti pretinde unei femei sa-si respecte rolul din moment ce marea majoritate a tipilor nu mai sunt "that rock you can lean on". la 25 de ani n-au depasit stadiul de gameri si de betie seara de seara ca sa nu incep sa ma leg de nivelul de maturitate. asa ca hai sa nu ne luam de paiul din ochiul altuia cand nu vedeti barna din fata voastra.

    RăspundețiȘtergere
  33. @angie - ca faceau asta sa ajunga mai usor la voi in chilotei .. nu se pune :)

    cu alte cuvinte tot vina voastra este si ca au disparut aia ... cedati si voi mai greu :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  34. pana sa citesc articolul de fata itzi gaseam blogul interesant si amuzant, adeseori putin misogin. mi-am skimbat radical parerea si ma intreb cat de frustrat trebuie sa fii sa fi devenit atat de misogin la o varsta asa frageda... it must have hurt, right ?

    RăspundețiȘtergere
  35. doar de la insemnarea asta? hmmm am devenit din ce in cem ai bun :)

    RăspundețiȘtergere
  36. da... ar trebui sa tzi dai un premiu :))

    RăspundețiȘtergere
  37. sa-mi dati voi dragele mele un premiu ;)

    RăspundețiȘtergere
  38. nice to "meet" you!:) am descoperit de curand blogul tau si pot sa spun sincer ca imi place.
    stiu si o parte din fetele din ziua de azi sa gateasca, adica cel putin eu stiu si la fel si o mare parte din prietenele mele, de la mancaruri traditionale, la prajituri & stuff. oricum, abia astept sa te mai citesc si premiat si nepremiat :)

    RăspundețiȘtergere
  39. vai, doamnele de cariera cat de afectate sunt de "misoginismul" tau. Da, doamnelor! de la el a pornit vorba: locul femeii e la cratita. Sa-l omoram cu pietre!! Mie una mi se pare normal ca un barbat sa aiba pretentia de la tine sa stii sa-i pregatesti macar o omleta amarata la micul dejun. Nu a zis nimeni sa fii casnica, dar macar o farfurie de ceva tot trebuie sa stii sa pregatesti.
    @Nihasa: Depinde de fata. Eu una stiu sa fac ceva mancaruri+ multe retete de prajituri&co si stiu destule fete care pregatesc chestii comestibile. In schimb, am ramas masca atunci cand am rugat o prietena sa se uite la cartofii pe jumatate prajiti (care trebuiau intorsi) si mi-a spus senina ca ea nu a mai facut cartofi pana acum, ca ii pregateste maica-sa mancare (tipa are 21 de ani)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!