netcamp si netstart-up 2008

In primul rand ... de ce nu am scris nimic despre netcamp 2007? Cautat pe blog pentru a face o comparatie si am observat ca tot ce am zis de penultimul netcamp a fost ca am primit un mini comic de la pidgini. Note 2 self .. scrie macar doua randuri pe viitor ca asa ai de unde sa faci niste comparatii si de unde poti sa tragi concluzi ... pentru ca aparent memoria nu te mai ajuta deloc.

Netcamp 2008 cu alte cuvinte .. a fost un alt prilej de a mai invata cate ceva si de a mai barfi nitel industria de online. Niiiiiiiiice cum ar zice Borat. Nu am de gand sa fac cine stie ce analize sau sinteze la ce s-a discutat la conferinta ... sunt altii mult mai pasionati ca mine care probabil au facut live blogging (look up) ... eu ma voi rezuma la trivialitati si chestii marunte.

  • Tristan Nitot probabil a fost speakerul cu greutate de la conferinta ... este presedintele si co-fondator mozilla europe. Am iesit in 10 mine pentru ca a inceput sa imi povesteasca istoria internetului si a open source-ului. Nice pentru cineva care nu are habar .. dar imi place sa cred ca majoritatea stiau deja povestirile astea si pur si simplu era redundant. 
  • umbla vorba pe afara ca i-a crash-uit firefoxul (dulce ironie) ... nitel surprizator in conditile 3-ul e chiar destul de stabil.
  • Place firefox .. am destule stickere cu el pe un perete si am fost la petrecerea de lasanre in .ro a FF-ului 3.
  • s-a vorbit destul de mult despre criza ... mai mult pe la cafele si tigari decat in cadrul conferinte ... cert e ca toata lumea era convinsa ca pana la anul se va simti si online 
  • ca tot ziceam de mici probleme cu memoria .. am cunoscut-o (iar?) pe Raluca Goia .. zic asta pentru ca amandoi aveam senzatia ca ne cunosteam dinainte dar nici unul nu stia de unde. Inca e un mic mister ..
  • la seminarii am stat mai mult la partea de promote (Cum integram tehnologiile web 2.0 in marketingul online si  Eficienta promovarii pe Internet) considerand ca la workshopul Start(up) or sa fie un fel de fabrica de vise (gen: Ce vinde un antreprenor online unui investitor?) iar pe Develop nu am crezut ca o sa aud ceva nou.
  • promote-ul a fost oke si am mai aflat cate ceva despre niste promovari inedite ... si cu toate astea am senzatia ca subiectul ma depaseste cu mult. Macar a fost vointa din partea mea.
  • daca nu ma insel e prima oara cand evensys imparte workshopurile in 3 categorii mari care sunt cat se poate de self explanatory.
  • m-am fixat pe ideea de a imi schimba telefonul cu un e71 sau un bold ... ciudat pentru ca sunt foarte incantat (as putea spune ca il iubesc) de actualul telefon ... probabil ca asta a venit din cauza trendului de smart phones din jurul meu.
  • vreo 5 bloggeri au avut cate un n96 sa filmeze pe la conferinta .. eu nu am fost unul dintre ei .. dar am o nelamurire pentru nokia .. de ce e asa de fucked up auto rotate-ul ala? Il intorci si nimic .. trebuie sa cunosti combinatia secrea de slyde in slyde out pentru a il convinge sa se roteasca. Fail!
  • netstartul mi s-a parut destul de slabut ... un procent destul de rezonabil de proiecte cu probleme grave de uzabilitate / implementare / monetizare.Pentru cineva care doreste finantare de pana la 30-35 000 euro ... of nu mai zic nimic
  • dintre cele 10 proiecte ... doar unul de management al taskurilor in functie de locatie (masina/birou/dush bla bla) si dispozitia ta a castigat un "hai sa ne vedem si sa discutam" ... banii jos nici unul.
  • m-am cam intins nitel asa ca e cazul sa zic ... destul .. 
site-ul conferintei .. il gasiti aici si cum am zis mai sus nitel .. blog search dupa netcamp de pe 1 dec 2008 cu posturi in limba romana si veti gasi mai multe review-uri despre. Da ...multicei bloggeri .. am tot numarat 16 din top 50 cei mai influenti bloggeri romani via zelist.

Urasc sa dau linkuri la tot ce aberez aici .. daca nu va prindeti de ceva use google si o sa va lamuri.

Comentarii

  1. mai inca e un mister ca tot nu-mi amintesc de unde ne stim....
    vezi domne cum traim noi pe acest pamant ca imitatii ale ideilor pure, prin anamnesisi :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!