oficial : bunul simt a murit

Se da o specie care teoretic ar trebui să fie inteligenţă şi apoi se amestecă cu nişte libertate de exprimare .... şi ce obţinem? Multă subcultură şi lipsă de bun simţ. Nu toţi sunt aşa ... dar suficienţi cât să îmi fie câteodată ruşine că fac parte din aceeaşi specie.

Să alegem un exemplu oarecare ... hmmm OTV - jegul jegurilor în materie de scursuri umane prezentate la televizor. Ce părere aveţi dacă în Ajunul Crăciunului aduci în studio mamă prezentatoarei voastre omorâte în urmă cu ceva vreme? Asta nu face rating ..... Dacă mă-sa ar veni şi cu o pereche de pantaloni pătaţi aparent la ultima menstruaţie a fetei?



Ăhă ... deci aşa se face ratingul - Crăciun + pete de la menstruaţie + tinere sinucigaşe suspectate că au fost omorâte + mamă îndurerată care se face de râs pe un post naţional .... mda.

Am rămas niţel şocat când am văzut toată treabă asta. Pur şi simplu nu puteam să îmi imaginez că poţi să fii atât de dobitoc şi atât de lipsit de bun simţ.

Asta aduce libertatea de exprimare? ASTA? Prefer o mică cenzură pe ici şi pe colo.

Închideţi naiba jegul asta de televiziune că ăsta e bâlci şi nu libertate de exprimare.

Comentarii

  1. cand am vazut aseara titlul ala cu Avem pe masa craca de care s-a spanzurat efectiv am fost pe jos de ras:)) cat de disperati si fara viata tre sa fi incat sa maltratezi un copac numai pentru ca nu stiu cine s-a spanzurat de el..ntz ntz

    RăspundețiȘtergere
  2. Televziunea respectiva face audienta cu orice pret. Atat timp cat va avea la dispozitie mame indoliate care prefera sa stea pe telefon, in direct cu postul respectiv, in loc sa-si respecte mortul de pe masa, neveste care-si dau in gat fostii sau actualii soti doar pentru ca doresc o farama de celebritate si lista poate continua, OTV nu va fi decat un post TV ca oricare altul. Cum sa-l inchida? Daca panarama aia de Magda Ciumac, a continuat sa fie promovata de televiziuni, chipurile mai serioase, dupa ce a terminat cu otv ce pretentii sa avem de la mizeria asta? macar aici stim ce gasim...

    RăspundețiȘtergere
  3. @iulian - ai dreptate ... cultura mai mica inclusa in aia mai mare cred ca suntem noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt unii care se uita(u) doar ca sa rada. Nici de ras nu mai e...
    Daca l-ar inchide iar, ar fi sarbatoare nationala...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam povestea. Ai reusit sa ma sochezi, ceea ce-i dificil. Este incalificabil ce au facut tembelii de la OTV. Dar niciodata sa nu te gandesti sa accepti cenzura. Niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tinerelule si simpaticule, iti spuneam si ultima oara cand ne-am vazut, asta inseamna democratie. Tu consideri ca nu trebuie urmarit asa ceva... foarte bine, ai o telecomanda la dispozitie, schimba si traieste-ti viata.
    Sunt oameni care se uita. Si noi nu avem nici un drept care sa ne imputerniceasca in a spune altora ce sa urmareasca la teveu, ce ziare sa citeasca, ce e bine si ce e rau.
    Exista cate un public pentru orice.

    Intreaba-i pe cei care urmaresc OTV ce parere au despre TVR Cultural. Stii ce-ti vor spune?
    Ca trebuie inchis, ca se cheltuie bani de la buget degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  7. @cabral - stiu ca asta inseamna democratie .. dar folosind cuvantul asta atat de mare pentru cele mai penibil-o-jalnice emisiuni .. isi pierde din semnificatia celor care chiar au varsat sange pentru libertate

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau, Cabral are dreptate: Asta e democratia... chiar daca nu ne convine. O simtim pe pielea noastra in fiecare zi, si nu numai la OTV.
    O sa fie mai bine (poate) cind oameni vor fi mai educati

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!