aratati toti ca niste pui plouati

Afara ploua (wow captain obvious to the rescue) si pe langa faptul ca Bucurestiul a ajuns o mica piscina groteasca din cauza proastei canalizari ... s-a schimbat si vestimentatia oamenilor in una adaptata vremii de afara. Nu toti .. majoritatea ... in continuare sunt maimutoii de cocalari care par sa aiba o singura pereche de haine indiferent de vreme.

Ati stat sa va uitati nitel la ce umbrele au bucurestenii? Majoritatea sunt materiale promotionale ... cateva sunt modelele alea hidoase cu maner telescopic si o mica parte sunt umbrele in adevaratul sens al cuvantului. Dar si alea sunt cel putin hidoase si stricate.

Pur si simplu nu exista o cultura vestimentara pentru anotimpul ploios. Parca suntem surprinsi ca ploua (desi cica media de zile cu ploaie pe an e undeva pe la 110-130) si nu am facut niciun demers sa ne pregatim in a infrunta zilele alea cu stil.

Dezamagire totala ... mai ales cand o amarata de umbrela decenta costa pe la 30-40 de lei.

Comentarii

  1. lasa ca ii mai bine asa, ii amuzant sa vezi lumea cu umbrele cheap cum le intoarce vantul invers sau le-o smulge din mana bwhahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma gandeam la asta zilele trecute, in timp ce mergeam pe Bulevardul Unirii, iar in fata mea o domnisoara se batea cu vantul pentru posesia unei umbrele. Io's mai practic de felul meu. Gluga ofera caldura, umbrela iti rapeste o mana si te face sa porti manusi. Altfel, iti ingheata mainile. Oricum dexteritatea s-a dus pe pustii.

    Back on topic, am remarcat astazi 2 umbrele: una cu pnl, si una verde cu "voteaza png". O sa ne batem pe chiloti Coca-Cola, prezervative Vodafone, shaorma Petrom si altele. Si o sa mai si dam bani pe ele.

    PS: blogspot nu stie de gravatar? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am umbrela de la firma la care lucrez, care e din categoria decenta dar si un pic branduita. pt ca sunt mandru de companie, nu ezit in a folosi umbrela respectiva (mai ales ca imi si aduce aminte de o mica realizare pt care am obtinut-o). nu as da bani pe o umbrela "decenta", deoarece pe ultima pe care am cumparat-o am uitat-o la metrou la Grozavesti. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim - de curiozitate la ce firma lucrezi?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!