Treceți la conținutul principal

ce am invatat revelionul asta pe valea prahovei

Că:

  • maşină se parchează chiar lângă gondolă chiar dacă nu ai chestii de cărat (snowboarduri/skiuri)
  • dacă altul a parcat înaintea ta în locul de mai sus ... atunci de ce să nu-l blochezi?
  • regula de mai sus se aplică in continuare până când cel mai lipsit de valoare şi şmecherie cedează.
  • dacă eşti prins în coloană de maşini atunci claxonează pentru că asta sigur îl va motiva pe cel din faţa ta să se arunce în prăpastie să îţi cedeze locul său.
  • dacă eşti cu adevărat jmecher atunci ia-o pe contrasens cu avarile puse şi aşa poţi să îi blochezi şi pe ceilalţi.
  • pe munte se urcă doar în blugi şi musai în pantofi cu cioc (negri sau albi).
  • un bărbat adevărat îşi ia femeia cu el pe munte doar dacă ea are pantofi cu toc.
  • capul tău de cocalar nu se acoperă pentru că trebuie să se vadă cerceii cu diamant din ureche sau urechi depinde de caz.
  • dacă în schimb nu ai cercel capul se acoperă cu glugă cu blăniţă a gecii tale mult prea scurte.
  • oricât de mare este panta pe care o urci sau o cobori tu trebuie să ai în orice moment mâinile în buzunarele de la gecuta cu blăniţă.
  • toate gecile sunt cu blăniţă - fie că sunt de faţă sau băiat.
  • cară tot timpul într-o mână un capac de veceu (în cazul asta ai voie să scoţi o mână din buzunare)
  • urcă-te în cel mai înalt punct pe care îl vezi şi da-ţi drumul de acolo cu capacul de veceu
  • plimbatul prin staţiune se face musai braţ la braţ cu una sau mai multe prinţese ... în aşa fel încât să ocupaţi tot trotuarul.
  • nu purta niciodată mănuşi sau alt echipament de iarnă pe ţine - te ia prin surprindere faptul că e zăpada şi frig la munte
  • când stai şi aştepţi de ce nu încălzeşti atmosferă cu nişte manele de pe telefon?

mai ziceţi şi voi două trei ... că momentan creierul îmi blochează traumele.

Comentarii

  1. pentru o experienta unica .. toate se vor degusta in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. chaos_and_smiles6 ianuarie 2009, 23:13

    1. lasa pungi de cipsuri, pahare de vin fiert, cutii de bere(WTF??? bere iarna??) pe masa de lemn ca bou care vrea sa bea tre sa iti stie valoarea.
    2. du-te cu telescaunu sus ca sa cobori tot cu el si ia-te de aia care se grabesc sa se dea cu schiuri si board si nu intelegi de ce se baga in fata repede.
    3. tu si prietenii tai tipati unul la altul in telescaune ca sa va auziti ecoul la cat de boi sunteti

    RăspundețiȘtergere
  3. -atunci cand urci pe partie musai sa urci pe mijloc ca nu cumva sa se dea alti inaintea ta
    -e aproape obligatoriu sa ai izbita cu tine pe partie chiar daca nu practica sporturi de iarna
    -daca partia e prea periculoasa pt tine te poti da oricand pe derdelus in gara

    RăspundețiȘtergere
  4. ohohoo.. aici ar mai merge cateva.

    Sa spunem :

    Atunci cand esti pe partia de schi cu acel capac de musai tre' sa darami in viteza cativa spectatori de pe marginea partiei, apoi sa te ridici fara stres si sa-ti continui alunecarea.
    Eventual sa-ti cumperi vin fiert si paharul sa-l arunci pe partie.
    Ce ar mai fi.. mmm.. atat.. restul a fost genial :))

    RăspundețiȘtergere
  5. manele pe telefon, oribil.. cum mai rezistati, mai oamenilor?

    mi-a placut in schimb chestia cu gecile cu blanita :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mie cel mai penibil mi s-a parut in Predeal, unde am vazut pitzi, in blugi, o haina scurta in blanita ofc, ditamai cerceii, inele, cisme cu toc din pele de cocomarla,ah si ofc ochelari de soare D&G sau Harmani sa vada populatia ce fitze am pe partia de la Clabucet , mancati-as.Q7 parcat pe scarile de la "Inchirieri schiuri/snowboard" . Multe.In Poiana Brasov a fost chiar ok, ce-a mai mare problema fiind, ca toti idiotii urcau pe mijlocul partiei de saniuta si bineinteles ca la coborare mai luai cativa cu tine pe sanie din greseala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…