despre cerf si industria it`n`c

Aseară am fost la un fel de focus grup făcut de Expotek - cei care organizează CERF-ul unde s-a încercat găsirea unor soluţii la scoaterea din irelevanţa a singurului târg de bla bla tehnologice. Am stat şi am ascultat ce ar vrea ei să facă şi m-am gândit ce am văzut în ultimii câţiva ani pe la CERF ... şi aducea niţel aşa a baba şi mitralieră.

Ţâţe şi funduri .. astea a ajuns CERF-ul. Ce să caut la o expoziţie care e cel puţin irelevanta? Stau în standul romtelecom să mă dau pe net? WTF am net şi pe telefon ..

Mă chiombez la gâsculiţele alea? Cam asta e tot ce poţi să faci. A stai .. mai văd şi cea mai mare plasmă din lume. Mare mâncare de peste că oricum nu am unde să o pun prin casă. Mai văd şi cel mai rezistent laptop din lume ... la cât costă mai bine îmi cumpăr mai multe mai ieftine - să se tot strice .

Asta e problema cu CERF-ul ... sunteţi irelevanţi. Ce apare nou văd pe net ... şi ce aş vrea să văd real life nu aveţi voi că firmele expozante sunt axate pe ţâţe şi funduri că asta atrage lumea la stând. Bravo mah .. să vindeţi voi software puberilor de pe dc++ sau hardware puştilor fără loc de muncă.

Ce să mai caut şi anul asta la CERF? Şi aşa industria de IT a devenit total neinteresanta ... îmi e lene să scriu de ce .. dar va daţi seama din filmuleţul asta


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!