2012 - sfarsitul lumii se intoarce

Nu înţeleg de unde obsesia asta umană pentru sfârşitul şi începutul lumii. Nu mă înţelegeţi greşit ... vorbesc de obsesia socială nu de cea ştiinţifică. De ce m-ar interesa când e sfârşitul lumii? E un fel de dead line ca la job ... cu cât se aproprie cu atât o să fii mai stresat. Eşti masochist? vrei să fii stresat?

De ce? Este sfârşitul lumii ... nu e că şi cum am putea să oprim asta. Puii mei .. sfârşitul e prevăzut de maiaşi. Băăăi ... chiar de maiaşi. Cum să nu ai încredere în previziunile unor oameni care credeau cu ardoare în sacrificiu uman?

Este surprinzător cum acceptaţi ca viaţa voastră să fie condusă de aberaţii astrologice. Dacă chiar credeţi cu adevărat în bullshiturile astea de sfârşitul lumii şi horoscop şi alte bla bla bla-uri de gen .... ce faceţi în continuare la muncă? Mai aveţi 3 ani de trăit. Distraţi-vă.

Nu ştiu de ce dar sunt niţel mândru de perioadă în care trăiesc. Deci fratele meu negru ... am avut 2 sfârşituri de lume (anul 2000 şi acceleratorul de particule) şi deja îl avem în plan pe al 3-lea. Păi fraierii din prima jumătate a secolului 20 puteau să spere că vor muri doar într-un amărât de război mondial. Ha!

Comentarii

  1. sa nu uitam si de cele de secolele trecute, cand orice cometa, aliniere a planetelor sau zi de joi era considerata o amenintare la omenire :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu uitam de milenisti care prin anul 1000 au dat un party la care momentul de atractie maxima a fost sinuciderea in masa ... cica atunci avea loc a 2 a venire a Mantuitorului .. s-au cam inselat putin si dupa niste tipi au zis ca au calculat gresit, d-asta nebunia cu anu` 2000 .. dar de data au zis ca mai bine asteapta sa vada cu ochii lor care-i treaba si se sinucid dupa ce vine sfarsitu lumii :))

    Sfarsitul lumii va veni ... culmea nimeni nu stie cand, ci doar Dumnezeu, dar ca o idee ni s-au dat niste semne .. ulti ar fi aparitia Sfintei Cruci pe cer niste zile bune .. din Constanta nu se vede nimic ...

    Treaba cu acceleratorul si sfarsitu lumii am explicat-o la `ai mei studenti` la scoala cam in 15 min ... pe romaneste si usor vulgar gen ... da-o-n ma-sa de treaba ca am altele pe cap gen rata la banca, prietena mi-o trage cu fiecare ocazie si ma lasa fara bani, crezi ca-mi pasa de sfarsitu lumii + oamenii nu mor niciodata (stii tu treaba cu : omul e compus din trup si suflet) doar se transforma ... noi nu suntem ceea ce suntem datorita trupului .. ci sentimentelor, trairii, experientelor, starilor sufletesti care culmea tin de necreeat; adica de suflet! Trupul e un ambalaj dar asta nu inseamna ca nu-mi plac producele in abalaje frumoase dar si cu bomboane dulci in interior! :D

    Ex: poti sa fii cea mai dulce bomboana, daca esti pe coliva parca te simt altfel .. deci fetele cu sani mari si slabute imi plac .. dupa ma uit si la suflet!

    P.S. Scuze ca am scris mult .. dar si postul tau e lung! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm... Nu cred in horoscoape si bullshituri, dar cateodata ma intreb daca as fi ok sa mor maine. Oamenii mai mor pe unde ma duc eu (n-am nici o contributie, inca!), dar daca mor si prosti mi se pare really uncool. Adica nu cred ca e vorba de apocalipsa, ci de frica de a muri prost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, sa sti ca mie nu mi-e frica de sfarsitul lumii- ca am auzit eu ca la noi in Romanica nici apoalipsa nu vine :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Au fost pe putin 200 de sfarsituri pana in prezent si tot suntem aici :P

    http://www.selfhelp.ro/2008/12/21/apocalipsa-sfarsitul-lumii-se-apropie/

    @ionut: "Sfarsitul lumii va veni ... culmea nimeni nu stie cand, ci doar Dumnezeu, dar ca o idee ni s-au dat niste semne .. ulti ar fi aparitia Sfintei Cruci pe cer niste zile bune .. din Constanta nu se vede nimic ..."

    care dintre dumnezei ... sunt peste 10mii ? :P

    "(stii tu treaba cu : omul e compus din trup si suflet)"

    nu stiu treaba ... ce e ala un suflet?

    RăspundețiȘtergere
  6. cacaturile astea nus adevarate.nu poate un bou de stiiintra sa stie sau nostradamus(ce nume)cand e Sfarsitul Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  7. BA SUNTETI FRAIERI NAM MAI VAZUT CACACIOSI CA VOI SFARSITUL LUMII -2008
    SFARSITUL LUMII -2009
    SFARSITUL LUMII -2012
    SFARSITUL LUMII -2036
    BAI CE NAI SI AICEA SE OPRESC CA NU MAI STIU CE SA MAI MINTA DUMNEZEU NEA CREAT NU CRED CA EL VREA SA DISTRUGA CREATILE LUI VOI FACETI UN LUCRU FRUMOS SI CN VIL DISTRUGE SAU DACA AVEM UN CATEL SI MOARE NU VA PARE RAU ORICUM AM VISAT CA MA TIN CU DUMNEZEU SI CA PLANGEM HAI JET NU CRED

    RăspundețiȘtergere
  8. a va zic una...sfarsitul lumii nimeni nu il stie decat Dumnezeu si cei din ceruri....
    stiti ca au spus ca sfarsitul lumii e in 2012 da?
    ei bine eu spus ca si in 2009,2006,2003,2000,1997 si asa mai departe...diferenta e de trei ani..minciuni,nu imi vine sa cred cata imagina>ie au oamenii astia,
    chiar aseara schimbam canalele la TV si numai dau pe Un ost care nu zic numele si apare stirea asta :SFARSITUL LUMII 09.09.2009 dc??

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici eu nu cred ca va fi sfarsitul lumii atunci. Dupa 2012,vor zice ca nu au calculat data corect desteptii nostrii si ca de fapt sf lumii va fi peste 10 ani..si tot asa va muri lumea de frica. Daca as da un mass pe net ca peste 2 zile va fi un cutremur de 20 ..toata lista se duce la spovedit..In loc sa ne preocupe ziua de azi pentru ca daca D-zeu vrea,murim azi,ne calca o masina, sau pur si simplu se supara evreii si ne arunca un avion in casa..si ui asa ne lauda 2 zile popa in curte. Eu cred ca e sfarsitul normalitatii in lumea asta..Ne spala mintile,cu minciunile lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. bai eu nush ce sa zik,dar subiectul asta ma kam inspaiminta shi ma streseaza..e ok dak astfel de probleme sar diskuta in romania sau rep.moldova..dar in toata lumea?????ce plm e asta?

    RăspundețiȘtergere
  11. da da pana akum sa tot zis shi nu a fost...dar akum nimeni nu crede shi va veniiii;)):((

    RăspundețiȘtergere
  12. ma lasi din 3 in 3 ani tot zik astia ca e sfarsitul lumii.Yo nu cred.DUMNEZEU stie si nu poate sa prezica nici nostradamus(ce nume) nici maiasii aia enervanti si nici oamenii de stiinta.DUMNEZEU LE STIE PE TOATE !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ba sa va spun un lucru voi credeti ca ori ce zboara se mananca?fiti ma seriosi ce dracu credeti toate prostile uitativa mai sus cum au zis si prieteni de mai sus dumnezeu le stie pe toate el nu nea creat ca sa ne distruga iar cei care zic sau cine a inventat sfarsitu lumi 2012 dumnezeu o sa aibe de aface cu el deci fiti tari nui credeti vam lasat fratilor bafata,larevedere,sanatate

    RăspundețiȘtergere
  14. sa zis de f multe ori ca vine sfarsitul lumii,au fost multe comentarii dar daca stam si ne gandim inainte nu erau atatea cutremure in lume,nu era saracia care e acum,nu erau atatea inundatii,pe zi ce trece moare mai multa lume,parca tot ce se intampla in jurul nostru iti da de gandit,pentru ca orice prost isi da seama ca pe zi ce trece lumea se face mai rea si ca se schimba multe,acum dumnezeu e mare si doar el stie ce o sa se intample,ca daca ti e sortit sa mori maine,mori orice ai face...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!