betia castigului

Avem urmatoarea situatie - o campanie care iti transmite imagini in direct cu o masina parcata pe o strada din Bucuresti. Daca zici unde e parcata masina si completezi un formular scurt ai o sansa ca la tragerea la sorti sa castigi masina respectiva. Campania a inceput azi si se termina pe 8 martie or smth.

E foarte interesant de urmarit reactia pe twitter generata de aceasta campanie. In principiu twitteristi se impart in doua categorii: cei ce anuntau campania(si ocazional mai ziceau si raspunsul corect) si cei ce se laudau ca au gasit raspunsul dar nu il dadeau mai departe. De a doua categorie scriu acum. Unul nu a zis pe ce strada se gaseste masina iar intr-un caz fabulos unul a scris pe blog de campanie si ca stie raspunsul dar o sa-l zica abia dupa ce castiga masina. Hai fratilor. E tragere la sorti. Iti surade Fortuna si poti castiga si daca sunt 6 miliarde de raspunsuri.

Eu personal am promovat campania dar am dat si raspunsul corect mai departe. Asa mi s-a parut firesc. Daca a aflat de la mine si a castigat sa dea si el o bere acolo. Doar nu o sa tin ascuns raspunsul in speranta ca asa imi cresc sansele.

Oricum ... atitudinea asta ... stiu raspunsul dar nu-ti zic ca nu vreau sa imi scada mie sansele de castig (aici subliniem sansele pentru ca nu e nimic sigur ca daca nu ii zici raspunul castigi) ... o numesc eu betia castigului.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!