cateva vorbe din putul gandirii

  • Nu din cauza twitterului ai ajuns să scrii mai puţin pe blog ... ci din cauza că eşti irelevant. Filme de pe youtube?linkuri? 2-3 cuvinte? Asta însemna "să scrii" pe blog? Pentru mine twitterul nu are legătură cu blogul. Când scriu ceva şi screm acolo nişte neuroni ... o fac în mult mai mult de 160 de caractere.
  • În opinia mea ... ar trebui să se interzică tatuarea albilor care nu sunt bronzaţi tot timpul anului. Aţi văzut cât de nasol arată un tatuaj pe un albinos din asta corporatist care stă toată ziua în faţa monitorului? Este o imagine care în continuare îmi cauzează coşmaruri.
  • Dacă mai aud pe cineva la televizor că se adresează cu doamnă/domnul urmat apoi de numele mic al persoanei în cauza ... cred că întru într-un killing spree. Chiar dacă intenţia este de afişare a unei absurde forme de respect ... rezultatul este diametral opus. De fiecare dată când aud " Doamna Viorica " mi se pare că o ia la mişto.
  • Şi tot referitor la chestia asta cu doamnă/domn ... nu toţi posesori de penis sunt domni cum nici toate posesoarele de vagin sunt doamne. Plecând de la premiza asta hai să nu mai strigăm la televizor toţi meltenii domni şi toate paraşutele doamne.

p.s - 1180 caractere.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!