se duse si RoBlogFest 2009

  • mie mi s-a parut ca a iesit foarte bine  ... dar la fel cum vorbeam cu nu mai stiu cine ... parca era mult mai tare roblogfestul de tralala (aka ala de acum 4 ani)
  • stat in fabrica de la 4 dupa masa pana pe la 1 cred ... cand a trebuit sa ma car acasa cu niste panouri de 1.4 x 1.2m ... a fost dragutel asa ... mi-am amintit de noaptea cand m-am carat cu goblenul dupa mine.
  • dupa insemnarea precedenta ma asteptam ca cineva sa sparga o sticla si sa ma gatuiasca cu ea ... dezamagire totala .. bloggerii noi nu au coaie. 
  • am ajuns pe podium la cel mai sexy microblogger .. eh macar nu sunt locul doi (best of the losers) - btw ..... bravo arhi:)))
  • despre baiatul care a luat locul intai nu prea pot spune multe ca nu-l cunosc ... dar in poza are sapca deci trebuie sa fie de succes
  • nu prea am fost sociabil - ma durea ingrozitor capul ... si nu cred ca era de la numarul in doua cifre de beri baute
  • 504 useri pe invita.ro si cu tot cu +1 ajungem la 863 participanti.
  • adaugam si lista cu invitatii sponsorilor, juriu si suport tehnic ... trecem lejer de 1000 oameni
  • nitel amuzat de rezultatele who i'd like to fuck map
  • baut - have fun - socializare- dat interviu - intrat pe podium ... foarte tare... ce sa vrei mai mult de la un Roblogfest?

Comentarii

  1. din cate am citit in alte parti cica ar fi fost boring...

    RăspundețiȘtergere
  2. (numarul in doua cifre de beri baut)
    durule;>

    RăspundețiȘtergere
  3. @popescul - fiecare se distreaza cum e invata nu?

    @anonim - nu chiar .. erau la 0.33 :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesaj important pentru bloggerii din Capitală! Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc. Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO. Bloggerii care doresc sa se înscrie ca voluntari în organizarea evenimentului sau vor să iniţieze concursuri cu premii, să ne trimită mesaje la contact@zbb-2009.ro Postati bannerul ZBB pe blogul vostru si trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  5. La partea cu fuckability map mi-am bagat si eu un pic coada. De ce naiba crezi ca faceam eu drumuri pe acolo, sa conving lumea sa scrie blogatu pe un biletel din ala!? Si ecusonul tau il vroiam pentru o tipa care, cel putin asa spunea ea, e mare fana si il dorea. Nu ma intreba cine naiba e, nu mai tin minte.

    Eu m-am simtit bine, am colectionat zece ecusoane, am intalnit cativa oameni cu care doream de mult sa ma vad, m-am conversat cu dusmanii :P. Pacat ca a doua zi aveam la 10 aveam o intalnire ca as fi stat pana dimineata.

    Noi sa fim sanatosi, lasa fiecare sa zica ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru comentariul precedent sters ...

    te rog pe viitor sa ma atentionezi inainte ca vrei sa te promovezi aici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!